Jobbet Hårdvaruutvecklare inom inbyggda säkerhetssystem har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Hårdvaruutvecklare inom inbyggda säkerhetssystem publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetar du i gränslandet hård- och mjukvara? Har du ett intresse av säkerhet? Hos RCO erbjuds du möjligheten att arbeta med konstruktion och utveckling av inbyggda passer- och larmsystem tillsammans med ett härligt prestigelöst gäng.

"Jag trivs på RCO Security tack vare de roliga och utvecklande arbetsuppgifterna, där jag får jobba med den senaste tekniken och vara en del av utvecklingen av företagets nya plattformar, den härliga stämningen kollegor emellan och förmånen av en flexibel arbetsplats." - så beskriver Sara hur det är att arbeta hos RCO.

RCO har sitt kontor i Järfälla med cirka 70 st anställda och en utvecklingsavdelning med 17 kollegor inom mjuk- och hårdvara samt design. Hos RCO får du arbeta med egenutvecklade tekniska och innovativa produkter av högsta kvalité som t.ex. kodlås, passer- och larmsystem. RCO präglas av en positiv företagskultur och är inne i en expansiv fas med många spännande nyheter på gång varav du kommer ta del av flera nyutvecklingsprojekt.

Hos RCO kommer till ett företag där hierarkier inte är det viktigaste och där du kan göra din röst hörd. Med ett starkt varumärke i ryggen får du möjlighet att växa tillsammans med företaget. Här är det viktigt att alla trivs och företaget präglas av en familjär och prestigelös stämning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos RCO.

Kandidatprofil

Som utvecklare arbetar du med hårdvarukonstruktion i digitala system samt programmering av inbyggda system och mikroprocessorer till RCO´s säkerhetsprodukter. Du arbetar i parallella projekt där din uppgift blir att ta fram nya funktioner och produkter. Du kommer att bli en del av hela processen då du arbetar med allt från kravspecifikation till testning, från idé till lager.

Ditt arbete innebär även att göra en hel del research om trådlösa system, räckvidd, alternativ, kretsar samt vilka normer och regler som gäller inom detta område. Som elektronikkonstruktör på RCO kommer du få chansen att arbeta med mycket kunniga utvecklare och konstruktörer med lång erfarenhet från säkerhetsbranschen.

* Är högskoleingenjör eller gymnasieingenjör, gärna inom elektronik eller mekatronik
* Har goda kunskaper inom programmering med C och C++
* Har goda erfarenheter av SQL databaser
* Har kunskaper inom digital (analog) konstruktion samt programmering i inbäddade system
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

RCO ligger i framkant när det gäller innovation och teknik varav tjänsten passar dig som tänker kvalité framför kvantitet. Som person har du ett strategiskt angreppssätt och det är viktigt att du är kreativ i ditt arbete. Din vardag präglas av samarbeten med dina kollegor varav du har god samarbetsförmåga och uppskattar att aktivt delta vid tekniska diskussioner.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Järfälla, Stockholm
* Kontaktuppgifter: Björn Andersson, +46 8 408 864 17
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RCOs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15011407-SE

Liknande jobb

CFO-stöd till Skandia Finance Stockholm Academic Work
Underhållstekniker Mekaniker Södertälje Scania
Drifttekniker till STC Södertälje Scania
Group Manager for Hardware Södertälje Scania
Global Åtdragningstekniker Södertälje Scania
Controller till OPR-Finance Stockholm SJR AB
Service Delivery Manager Stockholm Atea
Java Developer Stockholm Pearson Frank

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till