Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Hårdvaruingenjör till Smartoptics jobb i Kista på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Hårdvaruingenjör till Smartoptics på Framtiden

Hårdvaruingenjör till Smartoptics

Framtiden Kista, Stockholms län Heltid
Nu söker vi en hårdvaruingenjör med kunskaper inom Linux till Smartoptics. Här finns möjligheten att komma in på ett etablerat bolag i en helt ny roll där utvecklingsmöjligheterna är stora!

Dina arbetsuppgifter
Som hårdvaruingenjör hos Smartoptics kommer du att arbeta nära bolagets kunder i en bred roll med mycket tekniska och sociala inslag. 

Smartoptics som sysslar med nätverksutrustning har kunder antingen köper en produkt som är konfiguerad eller inte. När de köper en färdig konfigurerad produkt, tar du tillsammans med pre-sales avdelningen kontakt med kunden för att säkerhetsställa kraven i specifikationen. Du beställer sedan hårdvaran, monterar ihop den och testar och verifierar den i Linux. Under tiden dokumenterar du ditt arbete och sätter ihop en mall för monteringen så att din kund lätt kan installera hårdvaran på plats. 

Du kommer att få kliva in i en ny roll på företaget men får givetvis en gedigen introduktion på olika avdelningar för att förstå produkterna och bolaget.

Om företaget
Smartoptics erbjuder innovativa och fiberoptiska nätverkslösningar och komponenter för den nya tidens öppna nät. Bolaget är ett skandinaviskt företag med HK i Oslo. Idag är dom 35 personer på kontoret i Stockholm och dom är belägna centralt i Kista, bara ett stenkast från tunnelbanan. Mer om Smartoptics kan du läsa på deras hemsida.

Din profil
Vi söker dig som:
  • är utbildad ingenjör från YH eller högskola
  • talar och skriver flytande svenska och engelska
  • har kunskaper inom Linux och nätverk 
    • har arbetat med ritningar och nätverksdesign
Det är meriterande om du har en profilering mot nätverk, kunskaper inom fiberoptik och erfarenhet inom att leda små eller stora projekt.

Som person ser vi att du bör vara social och gilla att ha många kontaktytor. Vi ser också att du är teknisk intresserad och noggrann. Då detta är en ny roll hos Smartoptics krävs det att du är trygg i att ta initiativ i ditt dagliga arbete.

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst blir du direktrekryterad till Smartoptics. 

Villkor
Startdatum: Augusti/ September
Placeringsort: Kista, Stockholm
Arbetstider: 08-17
Omfattning: Heltid

YH alt. Högskoleingenjör - IT7 Teknik Kunskaper i Linux och nätverk Svenska och engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000035514539