SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Hårdvaruingenjör till HVDC Kontroll och Skydd på Framtiden

Hårdvaruingenjör till HVDC Kontroll och Skydd

Framtiden Ludvika, Dalarnas län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Är du intresserad av att vara en del av ett internationellt och innovativt företag inom elektronik och energi? Vi söker just nu en elektronik/hårdvaruingenjör med stort intresse för konstruktion. 


Om Rollen
I den här rollen kommer du att vara en viktig del av en teknikgrupp inom hårdvarudesign på HVDC kontroll och skydd. Teamet arbetar med långvariga och innovativa projekt. Du kommer att ansvara för planering, design, utveckling, testning, installation och samordning av aktiviteter inom elektriska/elektroniska komponenter och system. Med andra ord, vara delaktig i alla delar av projekten.

Du kommer att ha särskilda arbetsuppgifter inom hårdvarudesign och den initiala konstruktionen av HVDC Control and Protection system, vilket främst innebär konstruktion/ayouten i systemskåp, med kretskort, anslutningspunkter, jordskenor och kabelrännor etc.

Du kommer att använda datorer och utvalda program för att förbereda rapporter och genomföra analyser. Du kommer att få möjlighet att få exponering och erfarenhet av implementering av Mach3 systemlösningar i projekt med full kontroll och skyddshårdvaruomfattning.

I din inledande period som elektronikingenjör kommer du att utföra olika uppgifter under ledning av en handledare eller mer erfaren ingenjör. Du får också en 5 veckors lång onboarding.Om Dig
Här behövs du som har den rätta drivkraften, och den rätta viljan till att utvecklas. I den här rollen arbetar man på en internationell arbetsplats, där man dagligen arbetar tillsammans med olika avdelningar, vilket gör det viktigt att man är samarbetsvillig. Samtidigt krävs det att du är initiativtagande och ser det roliga i problemlösning, då det här är en bransch i ständig utveckling och förändring.
Företaget ser främst till dina personliga egenskaper, och som hårdvaruingenjör är det som allra viktigast att ha en stark nyfikenhet och en genuin passion för teknik och elektronik.

Kompetenskrav
  • Du har som lägst en högskoleutbildning inom elektronik/elkraft eller annat relevant område
  • Du hanterar engelska i både tal och skrift

Meriterande
  • Du har kunskap i Engineering Base, Ruplan eller liknande program
  • Erfarenhet av CAD-verktyg för kontrollsystem
  • EMC-kunskap eller erfarenhet av AC substations och konstrollsystem.
  • Du har kunskap av programmering
  • Du har tidigare arbetat i en liknande roll


Om Arbetsplatsen
Företaget är känt för sin rika innovation som har bidragit till att forma världens kraftindustri under det senaste århundradet.

Många innovationer, såsom 3-fas växelströmsöverföring, teknik för högspänd likström, världens mest kraftfulla transformatorer och miljöeffektiva högspänningsställverk har sitt ursprung i företagets Ludvika-anläggning, vilken har gjort stor skillnad för miljarder människor som fått tillgång till elektricitet.

Idag har företaget siktet på att fortsätta driva utvecklingen för hållbar energianvändning i minst ett århundrade till.

De har en modern personalpolicy och investerar mycket tid i att utveckla såväl företaget som medarbetarna. Allt detta för att bygga långsiktiga anställningar och behålla, såväl som ständigt utöka, kompetensen inom företaget.

Mer information om företaget och tjänsten ges vid en eventuell intervju.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vederbörande företag.Rekryteringsprocess
Ansök med ditt CV och Personliga Brev (bifoga även ett engelskt och anonymiserat CV)
Intervju med Framtiden (rekryteringsbolag)
Intervju med vederbörande företag


Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Omfattning: 100%
Arbetstider: 07-16 (med överseende för viss variation)
Du har som lägst en högskoleutbildning inom elektronik/elkraft eller annat relevant område Du hanterar engelska i både tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000139446909