Jobbet Elektronikingenjör till företag i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elektronikingenjör till företag i Göteborg publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Mölndal

Arbetsbeskrivning


Har du ett starkt intresse för elektronik och är en person som gillar utmaningar? Sök då tjänsten som elektronikingenjör!

Dina arbetsuppgifter
Du som elektronikingenjör ska vara med och utveckla produkter bestående av både hårdvara och programvara i form av att färdigställda produkter som företaget själva tagit fram. I tjänsten som elektronikingenjör kommer du att skapa produkter utifrån kundens önskemål. Det förekomer även en hel del CAD och support av mjukvarufrågor. Det ges en stor variationen i vardagen då uppdragen är så pass olika och anpassas efter kundens behov. Vid start kommer du få en god introduktion och den första tiden även ha en mentor att vända dig till för att med tiden bli allt mer självgående i arbetet.

Om företaget
Företaget är specialister på att utveckla, producera och underhålla elektronik anpassad utifrån kundens behov. Detta görs utifrån deras familj av datorenheter MX-4. Bolagets ambition är att genom ett nära och starkt kundrelationssamarbete tillföra och bemöta kundens behov på ett effektivt sätt. Allt arbete präglas av kvalitetsmedvetenhet och erfarna medarbetare som på ett effektivt arbetssätt kombinerar både teknisk expertis med affärskunnande. En av deras största kunder är Volvo Personvagnar.

Din profil
Vi söker dig som har gått någon typ av ingenjörsutbildning helst inom elektronik på yrkeshögskola eller universitet. Du ska ha ett genuint intresse för elektronik och gilla att komma med nya lösningar och idéer. Som person ser vi att du är driven, flexibel och noggrann. Du kommer att arbeta enskilt mellan avstämningar så det är viktigt att man kan lägga upp sitt arbete och sin tid på ett effektivt sätt. Du ska känna dig bekväm med att skriva och prata på engelska då det är språket man kommunicerar med leverantörer och vissa kunder. Skallkrav - Ingenjörsutbildning Yrkeshögskola / Universitet - Erfarenhet av Altium designer, KICAD, TinyCAD eller annat PCB-system - Svenska och engelska i tal och skrift - Körkort eller viljan att ta ett Meriterande - Embedded programmering

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Arbetstider: 08-17 Flextider Tjänstgöringsort: Göteborg/Mölndal Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: Enligt överenskommelse Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Referens

20099

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till