Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Hållbarhetskoordinator jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Hållbarhetskoordinator på Fasticon Kompetens AB

Hållbarhetskoordinator

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Hållbarhetskoordinator till Logicenters

Är du en noggrann och utåtriktad person som har fastighetsbakgrund och erfarenhet av miljöcertifieringar och hållbarhetsfrågor? Då kan du vara rätt person för denna spännande roll! I rollen som miljö- och hållbarhetskoordinator får du nämligen ansvar för miljöcertifieringsarbetet hos en av Nordens främsta fastighetsutvecklare inom logistikfastigheter.

Logicenters är den ledande utvecklaren av moderna logistikfastigheter med närvaro i Sverige, Danmark, Norge, Polen och Finland och nästan 2 miljoner kvadratmeter logistikytor. De äger, utvecklar och återutvecklar moderna logistikfastigheter i så gott som alla viktiga logistiklägen i regionen. Logincenters är specialiserade på modern logistik och alla fastigheter uppfyller de höga krav på kvalitet, effektivitet och flexibilitet som ställs av logistikverksamheter i världsklass.

Nu växer verksamheten vilket innebär att Logicenters nu utökar organisationen med en tjänst inom hållbarhet. Söker du en arbetsplats som präglas av framåtanda och utveckling där man har roligt på jobbet? Brinner du för miljöfrågor och delar Logicenters vision om att vara den ledande partnern inom grön logistik? Sök då den här tjänsten!

Om tjänsten
I rollen som miljö- och hållbarhetskoordinator kommer du att vara en del av Logicenters utvecklingsteam och ha ett nära samarbete med projektledare, förvaltare och hållbarhetschef.

Koordinering, uppföljning och samordning av BREEAM-arbetet kommer vara ditt huvudfokus, men du kommer även att vara med och driva Logicenters övergripande miljöarbete. Du kommer därmed både jobba mot tidiga skeden i byggprocessen samtidigt som du också är delaktig i anpassningen av Logicenters befintliga portfölj av logistikfastigheter i Norden och norra Europa. Ditt ansvar kommer vara att självständigt driva certifieringsprocessen tillsammans med BREEAM-konsulterna samt att säkerställa att uppsatta mål uppfylls.

Exempel på arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du få möjlighet att:
  • Driva och följa upp certifieringsarbetet mot uppsatta mål och tidplaner.
  • Kravställa och samverka med utvecklingsprojekten och dess entreprenörer samt förvaltning.
  • Ansvara för administrativa uppgifter kopplade till certifieringsprocessen.
  • Löpande följa upp byggprojekten samt externa BREEAM-konsulter.
  • Ansvara för byggvarubedömningen.

Din profil
Vi söker i första hand dig som har en akademisk utbildning inom fastighet, exempelvis ekonomi, samhällsbyggnad eller ingenjör med relevant inriktning mot hållbarhet kombinerat med 2-3 års arbetserfarenhet.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med BREEAM-certifieringar. Du bör även ha arbetat med miljöfrågor kopplade till entreprenad- eller förvaltningsverksamhet då ditt uppdrag innebär tätt samarbete med dessa områden.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Detta är en ansvarsfull och självständig roll med stora kontaktytor, både internt och externt. Det kräver att du har ett högt eget driv, att du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du har förmågan att driva frågor självständigt och att få andra med dig. Som person är du strukturerad, metodisk och noggrann. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper till andra och att samarbeta för att nå uppsatta mål.

Vad Logicenters erbjuder dig 
Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete i en organisation som präglas av framåtanda och utveckling. Här arbetar du med frihet under ansvar samtidigt som du får en konkurrenskraftig lön och övriga löneförmåner.  

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som miljö- och hållbarhetskoordinator passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

I denna rekrytering samarbetar Logicenters med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Lindkvist på [ Link removed ]  eller 07063525490706352549

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 31 januari 2022.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ]  och sök lediga jobb på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 247251