Jobbet Hållbarhetskonsult har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Hållbarhetskonsult publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du arbeta i en verksamhet som bidrar till en bättre levnadsstandard? Arbetar du med hygien- eller medicintekniska produkter idag? Har du erfarenhet av hållbarhetsarbete? För kunds räkning söker vi en hållbarhetskonsult. Varmt välkommen med din ansökan! 

Randstad Life Sciences och Randstad Engineering är specialister inom naturvetenskap och ingenjörsområdet. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Life Sciences och Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Här välkomnas du till ett ledande medicintekniskt företag. I din roll kommer du styra och driva hållbarhetsarbetet på företaget. Du kommer bland annat att arbeta med:
  • Kartlägga aktiviteter som ska göras inom företaget för att bidra till en hållbar verksamhet. 
  • Samla in och granska hållbarhetsdata t.ex. koldioxid emissioner. 
  • Göra risk- och väsentlighetsanalyser
  • KPI/Nyckeltal t.ex. utvärdera befintliga samt föreslå nya KPI. 
  • SBT (Science Based Targets) t.ex. planera SBT arbetet. 
  • GRI (Global Reporting Initiative)


arbetstider.

Konsultuppdrag på deltid, ett år. 


kvalifikationer.

Du har en högskoleutbildning inom miljövetenskap, industriell ekologi, hållbarutveckling eller liknade, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara rätt kandidat har du arbetslivserfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete, SBT och GRI. Du har en stark förmåga att driva hållbarhetsarbetet utåt i organisationen. Det är meriterade om du har erfarenhet av arbete med svanen-märkning och eu-blomman. Flyttande i engelska och svenska är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du engagerad och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du har en hög ambitionsnivå och har en härlig energi som bidrar till ett lyckat samarbete i din arbetsgrupp. Du har lätt för att samarbeta med myndigheter, leverantörer och kunder. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2020-09-25 urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
Sara Kuikka, sara.kuikka@randstad.se, +46725487688

Referens

201304861

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till