Jobbet Hållbarhetscoach till ICA Sverige har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Hållbarhetscoach till ICA Sverige publicerad av ICA Sverige AB

Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med i arbetet med att stödja ICA butiker i deras hållbarhetsarbete för en god morgondag? Brinner du för frågor som rör miljö, kvalitet, hälsa, mångfald och lokalt? Har du förmågan att inspirera och entusiasmera? Då kommer du att trivas i vårt team och på ICA!


ansvarsområde.

Som Hållbarhetscoach på ICA CR (Corporate Responsibility) har du i uppdrag att tillsammans med ICA handlarna och deras medarbetare höja kvaliteten inom livsmedelshantering och coacha i miljö- och hållbarhetsfrågor. I rollen ingår det att följa upp att butikerna efterlever Svensk standard för livsmedelshantering i butik i sitt dagliga kvalitetsarbete. Butiken säkerställer på så sätt att de lever upp till Svensk standard för livsmedelshantering i butik och att lagar och regler på området följs. Ett viktigt arbete som bidrar till butikernas egna arbete med ständiga förbättringar i sina verksamheter samt för en god morgondag. 

Tjänsten tillhör region mitt/norr Sverige och placeringsorten för uppdraget är Stockholm. Tjänsten innebär resor till de ICA butiker som beställt hållbarhetscoachens tjänster inom distriktet. Övernattningar ingår i viss utsträckning i tjänsten. Du kommer att bli en viktig del av ett team med 29 kunniga, drivna och erfarna hållbarhetscoacher som kommer att välkomna dig med en bra introduktion. Vi erbjuder en spännande och viktig roll där du får möjlighet att arbeta för ett hållbart samhälle tillsammans med en verksamhet i framkant. Du kommer till ett företag med högt tempo där du med eget driv kan utvecklas och påverka.  


kvalifikationer.

Vem är du?
Förutom att du är duktig inom Hållbarhet i livsmedelsbranschen och gillar det du gör, så trivs du även med att arbeta i en konsultativ roll. Här kommer dina egenskaper verkligen till sin rätt, både att vara lyhörd och nyfiken samt att arbeta självgående och ta egna initiativ. Du lägger stor vikt att fullfölja det du påbörjar. Vi ser att du har goda kunskaper inom HACCP samt B körkort. Det är meriterande om du har arbetat med projektledning, agila arbetssätt och försäljning.

Här kommer du att trivas om du stimuleras av en miljö som utmärks av en stark entreprenörskapsanda och förmågan att hantera snabba förändringar. Sist men inte minst beskriver man dig som en person med en enormt positiv inställning och med en förmåga att nå ut till verksamheten genom din kommunikativa sida. Känner du igen dig? Då är detta verkligen en roll för dig.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-10-30
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För information:
Karin Voigt, Chef CR Butik Mitt/Norr Sverige 070-529 10 69
Lotta Carlsson, Rekryteringsspecialist Randstad 073-075 23 25

Referens

201309165

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till