Jobbet Hållbarhetscoach har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Hållbarhetscoach publicerad av ICA

Full-Time
Västerås

ArbetsbeskrivningHållbarhetscoach till ICA Sverige AB i Västerås
 


Brinner du för miljö och livsmedelssäkerhet? Vill du arbeta för en arbetsgivare som satsar på och prioriterar hållbarhetsfrågor samt där du har stora möjligheter till att påverka? Vill du dessutom prova att arbeta för ett av Sveriges starkaste varumärken? Då kan du vara vår nästa Hållbarhetscoach på ICA.

Arbetsbeskrivning

Rollen är placerad på ICAs hållbarhetsavdelning med ICA Logistik som intern kund. ICA Logistik har ca 3000 medarbetare spridda på 5 lagerenheter och har som uppdrag att varje dag leverera varor till samtliga ICA-butiker. Du kommer att ingå i ett team med sju stycken fantastiska hållbarhetskollegor som är utspridda runt om i Sverige. Din placeringsort är på lagerenheten i Västerås.

I rollen som hållbarhetscoach på ICA Logistik i Västerås kommer du att arbeta utifrån lagstiftning, standarder och prioriterade hållbarhetsfrågor. Du kommer att arbeta med att stödja och föra över kunskap till interna kunder för att skapa goda förutsättningar för verksamheten att bibehålla en hög nivå samt arbeta med ständiga förbättringar i hållbarhetsarbetet. I uppdraget ingår det att skapa engagemang i verksamheten vilket innebär att främja både sin egen som sina kollegors utveckling inom hållbarhetsarbetet. Det innebär bland annat:

  • Utifrån behov hos internkund och den egna rollen, lag och omvärldsbevaka prioriterade hållbarhetsområden
  • Förmedla kunskap till interna kunder genom ett coachande förhållningssätt
  • Förbättra och utveckla arbetssätt för att skapa mervärde
  • Självständigt arbete och möjlighet att planera ditt eget arbete
  • Problemlösning – bidra med kunskap och lösningar utifrån rådande behov


Som anställd hos ICA erbjuds du ett bra förmånspaket och goda möjligheter till utveckling och karriär.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen krävs det att du har en relevant universitets-/högskoleexamen, inom tex miljö- och/eller livsmedelsvetenskap, eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även flera års erfarenhet från liknande arbete samt goda kunskaper och erfarenhet av arbete med lagstiftning och ledningssystemstandarder (ISO 14001 och ISO 22000). Vi ser gärna att du har vana av att driva projekt och att leda utan personalansvar. Har du tidigare arbetat eller har kunskap från logistikverksamheter och agila arbetssätt är det meriterande. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du är flexibel, självständig och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta utifrån ett coachande förhållningsätt som bidrar till dina kollegors utveckling och motivation samt ett bra samarbete och arbetsklimat. Utöver krav och meriter lägger vi även stor vikt vid personliga egenskaper till denna tjänst.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Tjänsten är ett vikariat tom 2021-12-31.

Sista ansökningsdag: 2020-11-08, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om Företaget

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
 

Referens

R0011797

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till