Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Hållbarhetscoach job in Borlänge at ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Hållbarhetscoach på ICA

Hållbarhetscoach

ICA Borlänge, Dalarnas län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post
Hållbarhetscoach vikariat - ICA Sverige ABBrinner du för miljö och livsmedelssäkerhet? Vill du arbeta för en arbetsgivare som satsar på och prioriterar hållbarhetsfrågor samt där du har stora möjligheter till att påverka? Vill du dessutom arbeta för ett av Sveriges starkaste varumärken? Då kan du vara vår nästa Hållbarhetscoach på ICA. 

Arbetsbeskrivning 

Rollen är placerad på ICAs hållbarhetsavdelning med ICA Logistik som intern kund. ICA Logistik har ca 3000 medarbetare spridda på 5 lagerenheter och har som uppdrag att varje dag leverera varor till samtliga ICA-butiker. Du kommer att ingå i ett team med sju hållbarhetskollegor som är utspridda runt om i Sverige. Din placeringsort är på lagerenheten i Borlänge. I rollen som hållbarhetscoach på ICA Logistik i Borlänge kommer du att arbeta utifrån lagstiftning, standarder och prioriterade hållbarhetsfrågor. Du kommer att arbeta med att stödja och föra över kunskap till interna kunder för att skapa goda förutsättningar för verksamheten att bibehålla en hög nivå samt arbeta med ständiga förbättringar i hållbarhetsarbetet. I uppdraget ingår det att skapa engagemang i verksamheten vilket innebär att främja både sin egen som sina kollegors utveckling inom hållbarhetsarbetet. Det innebär bland annat:

  • Utifrån behov hos internkund och den egna rollen, lag och omvärldsbevaka prioriterade hållbarhetsområden
  • Förmedla kunskap till interna kunder genom ett coachande förhållningssätt
  • Förbättra och utveckla arbetssätt för att skapa mervärde
  • Självständigt arbete och möjlighet att planera ditt eget arbete
  • Problemlösning – bidra med kunskap och lösningar utifrån rådande behov
  • Som anställd hos ICA erbjuds du ett bra förmånspaket och goda möjligheter till utveckling och karriär. 

Kvalifikationer 

För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av arbete inom livsmedelssäkerhet och/eller miljö samt goda kunskaper inom lagstiftning och ledningssystemstandarder (ISO 14001 och ISO 22000). Det är meriterande om du har en relevant universitets-/högskoleexamen, inom tex miljö- och/eller livsmedelsvetenskap, eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi ser gärna att du har vana av att driva projekt och att leda utan personalansvar. Har du tidigare arbetat eller har kunskap från logistikverksamheter och agila arbetssätt är det meriterande. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du är flexibel, självständig och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta utifrån ett coachande förhållningsätt som bidrar till dina kollegors utveckling och motivation samt ett bra samarbete och arbetsklimat. Utöver krav och meriter lägger vi även stor vikt vid personliga egenskaper till denna tjänst. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Företaget  

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.  

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Placeringsort  

Borlänge

Arbetstider
Tjänsten är ett vikariat med start augusti 2021 till och med 28 februari 2022.

Ansökan  

Välkommen med din ansökan senast den 28 juni. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.  

Kontaktinformation  

Anna Normann, Tf. Chef CR logistik

[ Email address blocked ]

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 

Rekommenderade jobb

Hållbarhetscoach
ICA Borlänge Heltidsanställd
Säljare Blomsterlandet, Borlänge
Retail Knowledge Dalarnas län - Borlänge Heltidsanställd
Ej angett
Beredare förebyggande underhåll till Sandvik Materials Technology
AB Sandvik Materials Technology Gävleborgs län - Sandviken Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0013709