Jobbet Hästens letar efter nästa stjärna - Kanske är det du? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Hästens letar efter nästa stjärna - Kanske är det du? publicerad av StudentConsulting

Heltid
Enköping

Arbetsbeskrivning

Vi har ett uppdrag, det är att förbättra människors livskvalitet och nu letar vi efter nästa stjärna som kommer att ingå i Hästens Trainee-program i Köping.

Information om uppdraget:

Som en del av Hästens Sales Trainee-program kommer du att arbeta tillsammans med ett passionerat och internationellt team av praktikanter under 10 månader i KÖPING. Under denna tid kommer du att lära av och samarbeta med alla Hästens nyckelfunktioner så som produktion, kundservice och reklamation, vara ute på butiksgolvet, butiksöppningar och evenemang samt andra avdelningar inom marknadsföring och HR för att ge dig bästa möjliga kunskap och förberedelse för att lyckas i företaget. Du kommer också att delta i utbildningar och Hästens Sales Boot Camps som sker månadsvis, där de flyger in alla sina säljare för interna möten, workshops och inspirerande träningar. Under din tid med Hästens kommer det att finnas enskilda pågående projekt med fokus på dina senaste veckor på Trainee-programmet.

Huvudsyftet med Sales Trainee-programmet för Hästens är att kunna investera i personalutveckling, bygga upp en kontinuerlig och stadig ledning av talanger till organisationen och främja en kultur av professionell tillväxt och lärande. Programmet är en effektfull strategi för att investera i den framtida framgången genom att erbjuda en plattform för att lära sig olika aspekter av Hästens och säljsupport under en längre tid för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i de kommande jobb som Hästens kan erbjuda efter avslutat Trainee-program.

De möjliga framtida positionerna inom företaget efter avslutad STP är
• Whole Sales, Area manager
• Whole Sales, Regional Sales Managers
• Retail Sales Associate
• Retail Store manager
• Event manager

Detta söker vi:

Önskad kompetens och personlighetsdrag:
Vi söker kandidater med en extraordinär drivkraft för resultat och en kompromisslös kundorientering. En framgångsrik kandidat kommer att vara passionerad och ha en stark vilja att lära sig, är innovativ och gör det bästa av sin tid i programmet. Vi tror att du är bonus- och målorienterad och att du uppskattar internationell verksamhet. Som person är du mycket självdriven, flexibel och öppen. Hästens definition av talang är lojalitet, ambition, prestation och positiv inställning.

Är du den vi söker?
Hästens erbjuder dig ett kontrakt på 5 + 5 månader / 10 månader och en fast månadslön. Traineeprogrammet kan innefatta resor. Om du tror att du är en person som passar traineeprogrammet och inte kan vänta med att komma igång. Ansök idag!

Om arbetsgivaren:

Sedan 1852 har Hästens åtagit sig att skapa den bästa sömnen. De skickliga hantverkarna på vår fabrik i Köping har raffinerat vårt arbete i generationer. Varje säng är skräddarsydd och tillverkad för hand med endast de bästa naturliga materialen. Skillnaden ligger i detaljerna och vår strävan att ge den mest vilsamma sömn för människor som vill ha en högre livskvalite. Med verksamhet i 34 länder och över 200 partners i Europa, Asien och USA har det lilla familjeägda företaget vuxit till en global producent och återförsäljare av premium sängar.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43036

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Marknadskoordinator Stockholm Bravura
Bid Manager Järfälla SAAB
Supply Manager Electronics Järfälla SAAB
Cloud Solutions Architect Stockholm Nigel Frank International
Kommunikatör till myndighet Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
CTO till Egmont Publishing Stockholm Wise IT
Truck-/lastmaskinförare Södermanland Eskilstuna Rätt Bemanning & Rekrytering
Data sientist Södertälje Scania
Internrevisor till Swedavia Stockholm Swedavia
Innesäljare till Nomor Stockholm Academic Work
Dynamics AX solution architect - Stockholm Stockholm Nigel Frank International
Vikarie i musik Stockholm Vikarie Direkt
Vikarie i förskola Stockholm Vikarie Direkt
Jobba som vikarie Stockholm Vikarie Direkt
Energisk och driven konsultchef Eskilstuna Aditro Logistics
Junior GIS-specialist Stockholm Bravura

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till