Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Händiga träarbetare sökes för uppdrag i Nässjö! jobb i Nässjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Händiga träarbetare sökes för uppdrag i Nässjö! på Uniflex

Händiga träarbetare sökes för uppdrag i Nässjö!

Uniflex Nässjö, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex Höglandet söker nu dig som vill jobba som träarbetare inom husproduktion. Till detta uppdrag bör du som söker ha gått byggprogrammet eller ha motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har tidigare jobbat inom träindustrin eller liknande och är en person som känner dig trygg i din yrkesroll. Denna tjänst kommer att bestå av varierande arbetsuppgifter i företagets husproduktion. Du ska vara händigt lagd, självgående och behärska ritningsläsning. Arbetet är på 2-skift. Start: Efter sommaren.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är självgående, samtidigt som du har förmågan att arbeta i team och är en lagspelare. Du har en hög arbetsmoral, är driftig, flexibel och engagerad. Viktigt är att du är noggrann och tar ansvar för dina egna arbetsinsatser. I de flesta fall startar du din anställning hos oss på Uniflex Höglandet för att sedan övergå i anställning hos företaget du kommer arbeta på. B-körkort är ett krav. Truckkort meriterande. Varmt välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Händiga träarbetare sökes för uppdrag i Nässjö!
Uniflex Nässjö Heltid
Resande teknisk säljare
Uniflex Kalmar Heltidsanställd
Vi söker CNC-operatör till expansiv kund i Växjö!
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55150