Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Händiga personer sökes till trähustillverkare i Eksjö jobb i Eksjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Händiga personer sökes till trähustillverkare i Eksjö på Uniflex

Händiga personer sökes till trähustillverkare i Eksjö

Uniflex Eksjö, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Nu söker vi dig som vill jobba på husfabrik som snickare. I ditt arbete kommer du att utgå från ritningar och jobba självständigt utifrån det. Du är en del av ett team och tillhör en av företagets avdelningar. Har du kunskap inom plattsättning, målning eller annat hantverk finns det möjlighet att vara på en sådan del av produktionen. Du har gått bygg på gymnasiet eller utbildat dig på Träcentrum eller motsvarande. Arbetet börjar med en visstidsanställning på Uniflex och företaget har som mål att ta över dig i anställning.

Personliga egenskaper
För dessa tjänster är det viktigt att du kan prata, läsa och förstå svenska bra. Du behöver vara arbetsvillig, intresserad av att lära dig, komma i tid, samt vara noggrann och pålitlig. Vanligt är att man ska kunna ta skriftliga instruktioner, läsa ritningar, mäta och medverka till att lösa problem och förbättra processer. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Uniflex Höglandet är verksamma i Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Sävsjö, Aneby och Tranås. Se till att referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55617