Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Hälso- och sjukvårdsdirektör till Region Stockholm - en av Sveriges största arbetsgivare job in Stockholm at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Hälso- och sjukvårdsdirektör till Region Stockholm - en av Sveriges största arbetsgivare på Poolia

Hälso- och sjukvårdsdirektör till Region Stockholm - en av Sveriges största arbetsgivare

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Är du en driven, modig och utvecklingsorienterad ledare med ett genuint intresse för hälso- och sjukvårdsfrågor? Hos Region Stockholm får du möjlighet att arbeta i en utmanande och unik roll där du blir en nyckelspelare för utveckla hälso- och sjukvården i länet.

Om tjänsten
Hälso- och sjukvårdsförvaltningens ambition och mål är att erbjuda en god vård på lika villkor. Vården ska vara lättillgänglig, av god kvalitet och bygga på respekt för patientens självbestämmande och integritet. För att lyckas i ditt uppdrag som hälso- och sjukvårdsdirektör förväntas du driva en ständig utveckling och förbättring av vården för att skapa bästa möjliga nytta för varje skattekrona.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som hälso- och sjukvårdsdirektör är du förvaltningschef för hälso- och sjukvårdsförvaltningen och uppdraget innefattar att leda och utveckla förvaltningen tillsammans och genom nio avdelningschefer, utifrån både ett strategisk och operativt perspektiv. Hälso- och sjukvårdsdirektören är direkt underställd och rapporterar till regiondirektören samt ingår i regionens högsta tjänstemannaledning. Du kommer också att arbeta nära den politiska ledningen och verkställa de politiska besluten.

För Dig är samverkan naturligt och du förväntas ha ett tätt samarbete med andra relevanta samhällsaktörer inom området och att ingå i interna samt nationella nätverk och grupperingar.

Vem är du?
Vi söker dig med högskole- eller universitetsexamen som arbetsgivaren bedömer vara relevant för tjänsten. Du har en gedigen arbetslivserfarenhet från chefsrollen, vilket innebär mycket goda kunskaper i personal-, arbetsmiljö- och ekonomifrågor samt att du är van att leda och följa upp genom andra chefer. Vidare ser vi att du har erfarenhet från arbete inom politisk styrd organisation och en god förståelse för dess beslutsgång. Du har kvalificerad erfarenhet från att leda hälso- och sjukvårdsarbete på strategisk nivå. Det är till din fördel om du har en god förmåga att hantera media och erfarenhet från att arbeta med krisledning.

Som person är du trygg, modig, handlingskraftig och har hög integritet och strategisk förmåga. Du är mål- och resultatorienterad med stort ansvarstagande och stark genomförandekraft. Du är en inspirerande och engagerad ledare som uppnår gemensamma mål och får andra att växa. Du är kommunikativ med en tro på att leda genom tydlighet och lyhördhet.


Om verksamheten
Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar Region Stockholm Europas attraktivaste storstadsregion.

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, ansvarar för att befolkningen i Stockholms län har tillgång till en effektiv och säker hälso- och sjukvård samt tandvård. Det innebär beställning och uppföljning av hälso- och sjukvården, men också kunskapsstöd genom olika vårdprogram, riktlinjer och e-hälsotjänster.

[ Link removed ]

Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Poolia-koncernens verksamhet för executive search högre chefer samt styrelserekrytering. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Hälso- och sjukvårdsdirektör till Region Stockholm - en av Sveriges största arbetsgivare
Poolia Stockholm Heltid
Konsultchef inom ekonomi till Amendo Stockholm
Amendo Bemanning Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Implementation Manager
Voyado Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60060