Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

hälsa- och säkerhetsansvarig till eskilstuna job in Eskilstuna at Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
hälsa- och säkerhetsansvarig till eskilstuna på Randstad AB

hälsa- och säkerhetsansvarig till eskilstuna

Randstad AB Eskilstuna, Södermanlands län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Vi söker nu dig som vill arbeta som hälsa- och säkerhetsansvarig till kund i Eskilstuna. Här får du arbeta i en global organisation där dina kontaktytor kommer att sträcka sig över hela europamarknaden. Arbetet är internationellt med fokus på Eskilstuna kontoret och kundcenter. Vill du arbeta med att identifiera affärsbehov, skapa, leda och stödja förbättringsprogram? Känns detta som din typ av roll? Sök då tjänsten redan idag!  

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

I arbetet kommer du att ge coachning i den kontinuerliga utvecklingen och implementeringen av kundens policyer och standarder för arbetshälsa och säkerhet samt produktkvalitet och säkerhet i nära samarbete med viktiga intressenter från hela organisationen. Som säkerhetsansvarig kommer du att stödja organisationen med ett ramverk av persondrivna program, metoder och verktyg och driva delning av bäst praxis över säljregionerna.

Du kommer att utveckla policyer baserade på organisatoriska behov samt ledning av säkerhetsrelaterade utbildningsaktiviteter. Tillsammans med chefer från andra regioner, planera säkerhetsrevisioner och utvärderingar inom kunden och återförsäljarnätverket.  I arbetet kommer du att analysera ändringar av arbetsförhållanden samt genomföra åtgärder för att säkerställa säkerhet för alla anställda.

Inom försäljningsregion Europa och arbetar du internationellt med att guida teamet i utvecklingen och genomförandet av säkerhetsprogram.  Du ska utföra säkerhetsbedömningar för att identifiera risker på arbetsplatsen och osäker utrustning, arbetsmetoder eller arbetsförhållanden. 

Tjänsten innebär regelbundna resor inom organisationens internationella återförsäljarnätverk.arbetstider.

Tjänsten är på heltid måndag till fredag, dagtid. Det är ett konsultuppdrag med start i juni och pågår fram till årsskiftet. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har ett strukturerat och processorienterat sätt att arbeta för att kontinuerligt utmana och förbättra. Du har ett intresse att se detaljer och förmåga att kunna motivera och leda medarbetare. Du behöver ha en god administrativ vana och trivas med att arbeta i olika IT-system. Som person ser vi att du är analytisk,  kommunikativ och noggrann. 

Vi söker dig som har, 

•  gärna teknisk utbildning alternativt relevant utbildning för tjänsten
•  några års branscherfarenhet 
•  erfarenhet av att arbeta med Arbetsmiljö & Säkerhet 
• utbildad / certifierad revisor och bedömare
• Projekt- och förändringsledningserfarenhet 
• Bekant med ISO och andra tillämpliga standarder
• Flytande i tal och skrift på engelska 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2021-06-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emma Bergvall, konsultchef, [ Email address blocked ]  

 

Rekommenderade jobb

hälsa- och säkerhetsansvarig till eskilstuna
Randstad AB Eskilstuna Deltid
Montör till Eskilstuna
Randstad AB Södermanlands län - Eskilstuna Deltidsanställd
Ej angett
CNC-operatör i Eskilstuna
Randstad AB Södermanlands län - Eskilstuna Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201342157