Jobbet Häftigt jobb i tung industri! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Häftigt jobb i tung industri! publicerad av Lernia

Full-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu gjuteriarbetare, för placering hos vår kund utanför Malmö.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna inom gjuteriet innefattar bland annat smältning och renseriarbete. Även truck- och traverskörning ingår i arbetet. Vår kund sätter säkerheten främst samt arbetar aktivt med ständiga förbättringar och Lean Production. 

Du kommer ingå i ett team som genomsyras av ett arbetsklimat där de arbetar, stöttar och ställer upp för varandra.

Formell kompetens

I vårt urval tar vi stor hänsyn till social kompetens då alla arbetsmoment sker i team. Vår kund arbetar med säkerheten i fokus, därför är god kommunikationsförmåga på svenska viktigt, liksom högt säkerhetstänk hos dig.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av industriarbete eller annan relevant bakgrund. Erfarenhet av traverskörning är mycket meriterande. Det är önskvärt att du har truck- och traverskort. Körkort B är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som gärna jobbar med kroppen och trivs med ett arbete som är fysiskt krävande. Dessutom är du ihärdig och är en bra lagspelare. Vi värdesätter personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, punktlighet och ansvarstagande. Du har lätt att lära dig nya moment som arbetet kräver. Arbetet kan ibland vara stressigt och därför är det bra om du har vana av att jobba i ett högt tempo. Vi söker dig som gärna utmanas av och vill jobba i en tuff men häftig miljö där god fysik är en förutsättning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningen är på heltid, 2-skift, i Svedala.
Anställningen är en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning.
Du gör din ansökan på [ Link removed ] , vi tar inte emot ansökningar via e-post. 


Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! 

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

Referens

118544

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till