Jobbet Gymnasieekonomer sökes för rekrytering till Storholmen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Gymnasieekonomer sökes för rekrytering till Storholmen! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på en spännande och utvecklande resa där vår kund befinner sig i en expanderande fas? Är du gymnasieekonom och vill få en snabb start på din karriär? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Storholmen är ett av de mest moderna företagen som byggs med bas i egen forskning med ett antal dotterbolag. Storholmen har flera marknadsutmaningar samlade - förvaltning av bostadsrättsföreningar försäkringsskador, eventbolag och Storholmen ger sig in på nya områden löpande. Storholmen är ett teambaserat företag utan chefer – därav fattar teamen besluten. Storholmens verksamhet är Stockholm som bas och idag har Storholmen mer än 50 anställda.

Nu söker vi för Storholmens räkning dig som vill vara med på en utvecklande resa med fyra platser på Storholmens ekonomprogram som löper över fyra år. Därefter är du fullt utvecklad ekonom med både teoretisk och erfarenhetsmässig bra grund. Du får en gedigen introduktion från företaget med båda system och de praktiska grunderna för att bli en ekonom. De första 6-8 månaderna jobbar du i ett team och lär dig de praktiska grunderna i bokföring och redovisning. Därefter kliver du över till det ekonomiska förvaltningsteamet, där du kommer att vara med i tre bokslutsrundor. Du kommer att stegvis utvecklas under ledning av två mycket erfarna coacher till att bli en av de bästa ekonomerna. Vår kund Storholmen anställer nyutexaminerade ekonomer och ger dem en enorm utveckling, även en stark löneutveckling.

Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering till Storholmen, vilket innebär att du blir anställd av Storholmen. Tjänsten inleds med sex månaders provanställning med omgående uppstart eller enligt överenskommelse. Storholmen söker fyra nya kollegor och en av tjänsterna kan bli din! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller har motsvarande erfarenhet. Du har minst ett par års arbetslivserfarenhet. Du är flytande i svenska och du har god engelska i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet. Som person är du öppen för förändring, vilja att ta dig in i teamarbete, du vågar fråga när du inte kan och du har en stark vilja att lära dig. Och du gillar att arbeta i en organisation där det händer mycket. Passar detta in på dig? Sök tjänsten redan idag! Urvalet sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43303

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till