Jobbet Gym- och fastighetsskötare till Friskis&Svettis, Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Gym- och fastighetsskötare till Friskis&Svettis, Uppsala publicerad av Friskis & Svettis

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på Friskis&Svettis resa mot att skapa förutsättningar för rörelseglädje och goda möten? Som Sveriges största träningsaktör erbjuder vi en lustfylld arbetsplats med stor möjlighet att påverka sitt arbete och att bidra till verksamhetens utveckling. 

Vi söker en driven gym- och fastighetsskötare med stort personligt engagemang som tycker att det är självklart att samarbeta med andra för att nå våra gemensamt uppsatta mål. 

Friskis&Svettis vision handlar om att det måste vara kul att träna: Människor ler när de tänker på träning. Men vi menar inte bara träningen. Den där sköna känslan som finns kvar långt efteråt beror på mycket mer än så. Hela upplevelsen att vara på Friskis&Svettis ska vara lustfylld. Som gym- och fastighetsskötare är du en viktig del av att skapa en fungerande arbetsplats för dina kollegor och en god träningsupplevelse för medlemmarna. Du arbetar med daglig kontroll av lokalerna och åtgärdar de fel och brister som upptäcks. Det kan vara allt ifrån att laga/felsöka gymmaskiner till att laga duschar och byta glödlampor. Du trivs i en varierande miljö där varje dag är olik den föregående. 

Arbetsuppgifterna innebär:
  •  reparation av exempelvis lås, dörrar och handtag
  •  kontroll av ventilationsaggregat
  • enklare felsökning och åtgärd av el
  • reparation och byte av duschar, blandare och WC stolar
Friskis&Svettis förespråkar jämn könsfördelning och idag består gruppen endast av män.
omfattning.


Arbetstider: 05:30-14:00, perfekt för dig som vill få ihop livspusslet och hämta tidigt på förskolan! 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning.


Vi söker dig som är väl förankrad i Friskis&Svettis värderingar och vill vara med på vår resa att bidra till en rolig träningsupplevelse. Du har ett tekniskt intresse och en vilja att lära dig yrket av dina kollegor. Det är meriterande om du har el-behörighet alternativt utbildning inom VVS eller ventilation. Du är mer utav en generalist än en specialist och du trivs med att arbeta med olika arbetsuppgifter och att ha en varierad vardag. Du kommer att arbeta på Friskis&Svettis samtliga träningsanläggningar vilket innebär att B-körkort är ett krav.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, prestigelös och ser vad som behöver göras. Du tar egna initiativ och är en lojal medarbetare. Vidare är du flexibel, självgående och samarbetar gärna med andra. 
ansökan.


Sista ansökningsdag: 2019-11-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jonna Wenngren, rekryteringskonsult, 072 988 90 42, jonna.wenngren@randstad.se


Hösten 1985 startade vi vår förening i Uppsala. Sedan dess har det hänt mycket. Utvecklingen i föreningen har varit fantastisk! Mellan åren 2000 och 2013 ökade medlemsantalet med 168 procent! 

2017 var vi uppe på 32.155 medlemmar. Totalt var vi 340 ideellt arbetande funktionärer på fyra egna träningsanläggningar som vi hela tiden utvecklar. Tillsammans erbjöd vi träning i stora gym, öppna från morgon till sen kväll och 240 gruppträningspass i veckan. Vi har kontroll på medlemsregister, mobilapplikationer och hemsida.

I dag är Friskis&Svettis Uppsalas största träningsaktör med mer än 14,5% av stadens kommuninvånare som medlemmar! 
Och pionjärandan och engagemanget, det är minst lika stort idag som när vi en gång startade!

Uppdragsgivare: Friskis & Svettis

Ort: Uppsala kommun

Sista ansökningsdag: 2019-11-21

Kontaktperson: Jonna Wenngren

Referens

201255346

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till