Jobbet Gruppterapeut har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I Arbetsmarknads- och socialförvaltningen är vi cirka 2 200 medarbetare som arbetar med arbetsmarknadsfrågor, socialtjänst och socialt arbete, lokalt geografiskt utvecklingsarbete och trygghetsfrågor. Tillsammans formar och utvecklar vi en verksamhet som svarar an mot de utmaningar och möjligheter Malmö stad står inför, nu och i framtiden.

Avenbokens behandlingshem vänder sig till män med missbruksproblem i åldern 20 år och uppåt. Behandlingsprinciperna är: Drogfrihet, öppenhet, solidaritet, medvetenhet och symtomtolerans. Detta bedrivs med psykodynamisk förklaringsmodell och med kognitiva (KBT) inslag samt inslag av MI- samtal. Fyra infallsvinklar understödjer denna målsättning, Återfallsprevention, socialfärdighetsträning, gruppsamtal och enskilda samtal. Arbetet bedrivs inom ramen för en strukturerad miljöterapi där relationen och den gruppdynamiska processen särskilt fokuseras. Arbetet görs utifrån en strukturerad behandlingsplan med tydlig ansvarsfördelning. Efter fullföljd/avslutad behandling erbjuds man att delta i vår uppföljningsgrupp 1gg/veckan under 1 års tid.


Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett roligt arbete med relation och behandling i fokus och söker dig som vill arbeta i en stimulerande miljö samt är initiativrik, kreativ och har en positiv människosyn.

Verksamhetens målgrupp är män över 20 år med narkotika/ alkohol- och blandmissbruk.

Som timvikarie inom verksamheten kommer du, efter en ordentlig introduktion, att arbeta kvällar, helger och nätter vid ordinarie personals frånvaro. Detta göra dina arbetsuppgifter breda och mångfacetterade och innebär att du ska ge psykosocialt stöd och vara omhändertagande, bedriva samtal och utgöra ett praktiskt stöd i vardagssituationer.


Kvalifikationer

Minst 3 fullgjorda terminer/90 hp på utbildning till Socialpedagog / socionom eller annan beteendevetenskaplig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Dokumenterad erfarenhet av arbete med vuxna missbrukare är samt erfarenhet av behandlingsarbete är meriterande.

Stor vikt läggs på samarbetsförmåga och personlig lämplighet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad. Timalönad anställning med tjänstgöring efter verksamhetens behov

Tillträde: Tillträde: Omgående

Antal platser: 4

Ansökan
Ansök senast: 2018-12-31

Referensnummer: 252/18-176

Kontaktpersoner
  • Martin Lüning
  • Sektionschef
  • 040-34 59 26

Fackliga företrädare
  • Peter Nilsson
  • Vision
  • 0721-909160
  • Birgitta Sköld
  • SSR
  • 0708-482112

Övrigt

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anger i annonsen.

Referens

252/18-176

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till