Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Gruppledare koncernredovisning till Peab AB i Solna eller Förslöv jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Gruppledare koncernredovisning till Peab AB i Solna eller Förslöv på SJR AB

Gruppledare koncernredovisning till Peab AB i Solna eller Förslöv

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 58 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Gruppledare koncernekonomi

Peab erbjuder nu en riktigt spännande tjänst inom koncernekonomi med fokus på affärsområdet Projektutveckling. Totalt är man 11 personer i teamet och du ansvarar med hjälp av två kollegor för att driva konsolidering och rapportering för detta affärsområde. Det är en interaktiv funktion där du har mycket interna kontakter och samarbete med bla.controllers ute i verksamheten.

Du rapporterar till koncernredovisningschef för Peab AB och tjänsten kan vara placerad antingen i Solna eller i Förslöv.

Dina Arbetsområden
-ansvara för koncernredovisning och rapportering.

-tillsammans med teamet ansvara för utveckling och förbättring av processer.

-stöd kring redovisningsmässiga effekter vid förvärvs- och försäljningsprocesser.

-aktivt arbeta för utveckling och effektivisering av rutiner.

-bevaka förändringar inom regelverk samt implementera dessa i Peab AB.

-stöd i löpande redovisningsfrågor, moms, skatt samt årsredovisning.

- delaktig i koncernens kvartalsrapporter och årsredovisning

Din bakgrund och dina kompetenser

För att trivas, drivas och bli framgångsrik i din roll så tror vi att du har en akademisk bakgrund, antagligen civilekonom med erfarenhet av koncernekonomi och rapportering. Antingen har du erfarenhet av eller så tycker du det skulle vara spännande att arbeta i en förvärvsintensiv struktur där det händer mycket, du tycker också det är roligt att vara med och utveckla processer och förbättra arbetssätt och rutiner. Du är van vid att ta stort eget ansvar och du triggas av att självständigt driva ditt och teamets arbete framåt.

Du har mycket goda Excelkunskaper och gärna erfarenhet av koncernredovisning enligt IFRS. Givna egenskaper för rollen ser vi som noggrannhet, analytisk och utvecklingsorienterad. Vi ser därtill att du har en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta.

I denna rekrytering samarbetar Peab AB med SJR. Ansvarig rekryteringskonsult är Annie Höjman som du når på [ Email address blocked ] . Vi arbetar löpande med urvalet så tveka inte utan ansök så snart du kan!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!
För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy [ Link removed ]

Titel: Gruppledare koncernredovisning

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1519722-332581