Jobbet Gruppchefer inom VVS och El till Sweco Systems! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Gruppchefer inom VVS och El till Sweco Systems! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Att jobba som gruppchef hos Sweco Systems är inte som vilken gruppchefsroll som helst. Varför? Hos Sweco satsar man på att skapa en lärandeorganisation där du som individ ska utvecklas såväl professionellt som personligt. Som ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande erbjuds du möjligheten att påverka din egen utveckling bland både seniora och juniora medarbetare som brinner för det dem gör. Som gruppchef styr du arbetet och framdriften i din grupp i att vidareutveckla kompetensområdet VVS eller EL beroende på din kompetens och erfarenhet. Känner du dig redo att kliva upp i en roll som gruppchef? Läs vidare!


Om tjänsten
Till oss på Sweco Systems ska man komma om man vill samarbeta och hjälpas åt att utvecklas och arbeta över kompetensgränserna och man kommer att ges stor frihet att bygga upp sin grupp på ett sätt som passar de individuella förutsättningarna - Frank Graveus - Regionchef Sweco Systems och din framtida närmsta chef.

Sweco Systems tjänsteutbud är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration. De växer och behöver nu utöka sin verksamhet i Stockholm med två gruppchefer, en inom VVS och en inom EL. Som gruppchef har du personal- och resultatansvar för din grupp och du kommer även att ingå i regionledningen tillsammans med 9 andra gruppchefer, en stödfunktion och regionchef.

Tjänsten är en direktrekrytering där rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Sweco.

Arbetsuppgifter
Som ledare leder jag med hjärta i första hand och jag försöker skapa möjligheter för att mina medarbetare ska hitta ett sätt som fungerar i deras ledarskap. Jag är även ärlig och öppen med vad jag tycker och förväntar mig av mina medarbetare, feedbackkulturen är viktig för mig! fortsätter Frank.

Din roll kommer att vara bred och fokus ligger på teknik, att skapa gynnsamma affärer och att utveckla och leda personal. Kända projekt du kommer att arbeta i är bland annat Nya Centralstationen, Tunnelbanan och större sjukhusprojekt. Dina arbetsdagar kommer du styra mycket själv men innefattar bland annat veckoplanering för din grupp, arbete med anbud, coaching av personal och även sköta kontakt med kunder.

VAD ERBJUDS DU?

Vi tror att detta är en roll för dig som har flera års arbetslivserfarenhet inom området där du samlat på dig marknadskontakter och den tekniska kompetensen som krävs för att kunna vara ett bra stöd för projektörer, teknikansvariga och andra funktioner i din grupp. Men det är framförallt viktigt att du har ett stort intresse för ledarskap och motiveras av att ta dig an de utmaningar som kommer med en gruppchefstjänst. Du kommer erbjudas ett gediget introduktionsprogram och löpande ledarskapsutbildningar för att säkerställa din utveckling. Det tillsammans med stöttande kollegor och ett starkt ledarskap hoppas vi ska kunna bidra till en förhoppningsvis lång karriär hos Sweco!

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis samhällsbyggnad, bygg, infrastruktur, VVS, El eller liknande
• Har tidigare arbetslivserfarenhet inom området VVS eller El, i exempelvis en roll som säljare, uppdragsledare eller projektledare
• Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
• B-Körkort

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Kungsholmen
• Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på johanna.sorell@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Koncernen omsätter cirka 16,5 miljarder och har drygt 15000 anställda i 14 länder, varav 5600 i Sverige. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer och arkitekter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Referens

15023750-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till