Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Gruppchef Underhåll jobb i Malmö på Perstorp

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Gruppchef Underhåll på Perstorp

Gruppchef Underhåll

Perstorp Perstorp Heltid

Vi söker nu en Gruppchef/Schemaläggare till vår Penta/myrsyreanläggning. 

Tjänsten är en av nyckellänkarna mellan produktion och underhåll.

Tjänsten i korthet

Du rapporterar till Chef för produktionsunderhåll och som en av fyra gruppchefer/schemaläggare har du ett chefsansvar för underhåll på Penta/Myrsyran. Detta innefattar personalansvar för 8 underhållstekniker, samt daglig stöttning av tekniker i arbetet med felsökning och problemlösning. 

Säkerhet är nummer ett i allt vi gör, och ditt huvudfokus är därför säkra arbeten och anläggningar, både för drift och underhåll. 

En viktig del av arbetsuppgifterna är schemaläggning av underhållsaktiviteter i samråd med produktion, enligt de globala processer som finns för Perstorp. Mindre modifieringsarbeten förekommer, samt ett arbete med ständiga förbättringar. Du kommer även att ha en nyckelroll i samband med planerade underhållsstopp.

Det finns också goda möjligheter att bygga och utveckla rollen som gruppchef tillsammans med övriga gruppchefer.

Vem är du?

Vi tror att du är högskoleingenjör inom maskin, el, automation eller drift & underhållsteknik, alternativt gymnasieingenjör med erfarenhet inom något av områdena, men även annan utbildningsbakgrund kan vara aktuell så länge du har en gedigen erfarenhet av arbete inom underhåll & produktion. Erfarenhet av planering och beredning av underhållsarbete, och/eller tekniska projekt i processanläggningar är meriterande.

Du brinner för att skapa driftsäkerhet i anläggningen och att leda och utveckla ditt team. Då arbetet innebär en hel del samordning är det viktigt att du är en duktig kommunikatör och trygg med att agera projektledare för vissa underhållsarbeten.

Du är bekväm med att arbeta med normalt förekommande IT-system, och erfarenhet av att arbeta med underhållssystem är meriterande, då allt underhållsarbetet bereds och planeras i detta.

Intresserad?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Chef för produktionsunderhåll Jimmie Ågren på [ Link removed ] eller telefon 0435 788280.

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-22

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 350 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

 Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1466877