Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Gruppchef till Trumpf Maskin AB job in Alingsås at Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Gruppchef till Trumpf Maskin AB på Lernia

Gruppchef till Trumpf Maskin AB

Lernia Alingsås, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vill du bli en del av ett marknads- och teknologiledande bolag inom verktygsmaskiner och laserteknik och leda en grupp servicetekniker? Brinner du för ledarskap och har dessutom teknisk förståelse? Har du erfarenhet av att driva förändringsarbete med gott resultat? Då kan du vara den vi söker!


Om Trumpf Maskin AB

Vi är ett högteknologiskt företag som tillhandahåller verktygsmaskiner och laserteknik, och söker dig som kan möta nya utmaningar med ett öppet sinne. Som ett oberoende familjeföretag erbjuder vi dig frihet och förtroende att förverkliga dina idéer i praktiken. Med dig ombord vill vi driva på digitaliseringen av tillverkningsindustrin. Vår passion och kreativa drivkraft säkerställer att vi är en innovativ kraft – med över 14 000 anställda på över 70 platser över hela världen.


Om tjänsten 

Din huvudsakliga uppgift som Gruppchef innebär ansvar för daglig drift och verksamhet, där du även leder och utvecklar dina medarbetare, ett team med inhouse tekniker och resande tekniker, alla med hög teknisk kompetens. Dina medarbetare finns i hela Sverige med uppdrag nationellt samt i Norge och Danmark. I tjänsten ingår resor för att besöka dina medarbetare och för att besöka huvudkontoret i Tyskland.

Utifrån verksamhetens mål och strategier tar du initiativ till och driver olika former av utvecklingsarbete, följer upp resultat och kvalitet samt föreslår förändringar.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära att;

 • Utveckla teamet och medarbetarna
 • Bemannings- och resursplanering
 • Driva förändringsarbete
 • Följa upp och utveckla verksamheten, KPI:er, nyckeltal etc.
 • Säkerställa att befintliga arbetsmiljörutiner efterlevs
 • Genomföra medarbetarsamtal och lönesättning
 • Ha en kontinuerlig kontakt med kunder och olika samarbetspartners/leverantörer

För oss är en av de viktigaste frågorna din och övriga medarbetares utveckling, vilket innebär att du får möjlighet till utbildning och vidareutveckling. Dessutom är Trumpf Maskin AB är en global organisation vilket ger dig tillfällen att knyta internationella kontakter samt möjligheten att arbeta utanför Sverige.


Din bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbetsledning och personalansvar inom liknande verksamhet. Vi ser gärna att du tidigare varit ansvarig för att leda en grupp på distans. Du har en flerårig teknisk bakgrund från t ex tillverkande industri. För dig är det en självklarhet att sätta dig in i hur medarbetarnas vardag ser ut. Dina goda kommunikativa egenskaper ger dig förmåga att fånga upp små detaljer i vardagen som får medarbetarna att känna sig sedda och hörda. Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

För att trivas i rollen bör du gilla att arbeta verksamhetsnära, samtidigt som du har förmåga att lyfta blicken och driva arbetet framåt på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Rollen är bred och varierad, därför är det viktigt att du trivs med att kombinera operativt verksamhetsnära arbete, med mer långsiktigt och affärsutvecklande arbete.
Slutligen ser vi att du är strukturerad och har pondus att leda dina medarbetare mot uppsatta mål, på ett motiverande och coachande sätt. 

Om anställningen 

Tjänsten kommer att tillsättas på Trumpf Maskin AB i Alingsås. Du kommer att ingå i ett team med gruppchefer. Distansarbete en del av din tid är möjlig.

 • Placeringsort: Alingsås
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning


Information
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Trumpf Maskin AB med Lernia och vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Iris Nemec på [ Email address blocked ] . Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

 

Rekommenderade jobb

Gruppchef till Trumpf Maskin AB
Lernia Alingsås Heltid
Bilglastekniker sökes till Ryds Bilglas i Falköping!
StudentConsulting Västra Götalands län - Falköping Heltidsanställd
Ej angett
Heltidsarbete som vikarie inom skola/förskola i Lerums kommun
StudentConsulting Västra Götalands län - Lerum Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 160764