Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Gruppchef till slutenvårdsdos i Bromma jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Gruppchef till slutenvårdsdos i Bromma på Poolia

Gruppchef till slutenvårdsdos i Bromma

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en legitimerad Farmaceut och en trygg, prestigelös ledare som är duktig på att coacha och entusiasmera dina medarbetare? ApoEx i Bromma söker nu gruppchef till slutenvårdsdos.
Rollen passar dig som vill arbete i en operativ ledarroll och som trivs i en miljö som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt. Där erfarenhet är meriterande men strävan till att vilja lära sig är viktigare? Kan du känna igen dig i detta kommer du trivas hos oss på ApoEx
Tjänsten är på heltid och med placering i Bromma. Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag!

Om tjänsten
ApoEx hanterar varje dag ett stort antal läkemedelsbeställningar, på rekvisition och recept. Som Gruppchef för slutenvårdsdos kommer din huvudsakliga uppgift vara att planera och leda den dagliga driften inom aktuellt ansvarsområde inkl. personalansvar för fyra medarbetare (driftassistenter). Det innebär optimering av bemanning, att fungera som stöd till medarbetarna samt att hantera och prioritera de dagliga situationer som uppkommer inkl. eventuella driftstörningar. I arbetet ingår att säkerställa att kundernas förväntningar infrias och att verksamheten drivs med god kvalitet utifrån avtalade kontrakt. I rollen ingår också uppföljning av kvalitetsfrågor, kostnadsuppföljning, lönesamtal, utvecklingssamtal, kompetensutveckling etcetera.

Exempel på ytterligare arbetsuppgifter i gruppen:
-Mottagande av order samt kontakt med kund
-Medverka till att skapa en attraktiv arbetsplats där medarbetarna trivs, känner sig motiverade och delaktiga i arbetet och gör sitt bästa för att uppnå verksamhetens mål
-Tillvarata och sprider vardagskunskap i syfte att öka effektiviteten i arbetet och tilliten till företaget
-Farmaceutisk mottagande, kontroll och färdigställande av dospåsar.
-Avvikelsehantering såsom rapportering och utredning
-Ansvara för att ta del av och följa myndighetskrav, lagar och föreskrifter samt företagets policys och rutiner


Observera att du som gruppchef arbetar du ca 70% av din tid i drift. Som gruppchef rapporterar du till Driftchefen Farmaci, DOS & Kundsupport.


Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad Farmaceut (Apotekare eller Receptarie). Du har någon slags erfarenhet av att arbete i en arbetsledande roll och gärna med personalansvar. Flytande svenska i både tal och skrift samt goda IT-kunskaper är ett krav. Det är meriterande om du har viss utbildning inom ledarskap.

I den här rollen så lägger vi stor vikt vid att du är rätt person för rollen. Vi söker dig som är en stabil, prestigelös, kommunikativ, modig, naturlig och närvarande ledare. Du trivs med att arbeta driftnära och gillar högt tempo, deadlines och stark teamkänsla. Du drivs av att skapa en positiv, effektiv arbetsplats där medarbetarna trivs, tar ansvar, känner sig motiverade och delaktiga och gör sitt bästa för att uppnå verksamhetens mål. Du har hög integritet och är trygg i att agera kravställare på ett sätt som främjar samarbetet och verksamheten i sin helhet.
Allt arbete inom ApoEx präglas av frihet under ansvar. Det är därför viktigt att du trivs med att arbeta självständigt och kan prioritera och fatta beslut.

Om verksamheten
Om ApoEx
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?
Läs mer om ApoEx på www.apoex.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60994