Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Gruppchef till Skandia IT i Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Gruppchef till Skandia IT i Stockholm på Ada Digital

Gruppchef till Skandia IT i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi söker nu en gruppchef som genom smarta tekniska lösningar vill effektivisera, optimera och hjälpa affären framåt!

Hos Skandia kan din insats göra skillnad, men det kräver förstås ditt engagemang och din vilja att utveckla dig själv, kollegorna och affären. Var med och driv förändring tillsammans med ett team av ”enablers” som hela tiden möjliggör en effektiv IT-utveckling samtidigt som vi säkrar en stabil IT-drift för Skandias kunder och medarbetare.

Välkommen till det kundägda bolaget Skandia i Stockholm!

VI ERBJUDER DIG

  • Möjlighet att få jobba med ett bolag vars affär värnar om människor i samhället
  • Jobba för ett kundägt bolag vilket möjliggör ett långsiktighetstänk i sina medarbetare, kunder och tekniska initiativ
  • En pågående transformationsresa tillika kulturförflyttning med goda möjligheter att påverka framtidens Skandia
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och högt i tak där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Medarbetaransvar för 18 personer där en stor vikt läggs på att coacha, utveckla och utmana dina medarbetare
  • Du ansvarar för budget och resursfördelning inom din grupp
  • Har ett övergripande funktionsansvar för logganalys och övervakning samt agerar processägare för avdelningens Change och Releaseprocess
  • Du är en viktig del av ledningsgruppen för IT-gemensamt och en förändringsledare för ständiga förbättringar både vad gäller arbetssätt, process och teknik

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att vara gruppchef för ett team som består av Produktions-, Integrations-, och Releasestöd. Gruppen stöttar hela Skandia med samordning, verktyg och arbetssätt för att säkerställa produktionskvalité, infrastrukturförmågor, regelefterlevnad samt beslutsstöd för både affär och IT. Grupper är idag 18 personer som verkar i rollerna FA, arkitekt, teknikspecialister, scrummaster och releasekoordinatorer.

Skandia jobbar enligt SAFe och vi har kommit långt i vårt agila mindset där IT levererar affärsvärde varje dag. SAFe ökar transparensen, ger hög involvering och skapar särskild stor möjlighet att påverka.

MER OM DIG

Vi tror att du är en ledare som är modig, tydlig och prestigelös!

Vi söker dig som vill inspirera och leda medarbetar att bli sitt allra bästa jag. Du gillar teknik och IT men framför allt är du en stark ledare som gillar att driva förändring. Du har troligtvis varit chef inom IT tidigare och har bra kunskaper inom Dev och / eller Ops men gärna med basen inom Dev. Du är pragmatisk och har ett holistiskt perspektiv och gillar att optimera och effektivisera processer och arbetssätt. Du är intresserad av dina medarbetare och tror på deras förmåga att själva ta ansvar och fatta beslut likväl som du förstår när teamet behöver ditt stöd.

I den här rollen har du många kontaktytor och det är därför viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör. Vi ser även att du har goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 17980E9BBA6742AABF77A54D33ADAB4A