SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Gruppchef till lager i Morgongåva jobb i Uppsala på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Gruppchef till lager i Morgongåva på Randstad AB

Gruppchef till lager i Morgongåva

Randstad AB Uppsala, Uppsala län Deltid
Ansök på företagets hemsida


arbetsbeskrivning.

Vi söker dig som vill arbeta som gruppchef inom lager till företag i Morgongåva. Är du en erfaren ledare med stort driv och engagemang som trivs i högt tempo? Blir du motiverad av möjligheten att utvecklas och strävar efter att leverera högsta kvalitén i ditt arbete. Då är det här en tjänst för dig!
 
Detta är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos vårt kundföretag. Arbetstiden är förlagd kvällstid, måndag-torsdag: 15.50-23:00 och fredagar 11:20-18:00. 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


erfarenhet.

Erfarenhet från liknande arbete inom ledarskap ses som starkt meriterande.


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen ser vi att detta stämmer in på dig:
  • van ledare som haft ansvar för en större grupp 
  • förmåga att hålla många bollar i luften 
  • Du har lätt att förstå flöden och ta åt dig av arbetssätt. 
  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba inom lager, logistik eller produktion och har bevisad ledarskapsförmåga och mycket god kommunikationsförmåga.
Som person är du prestigelös, stresstålig, engagerad och har förmågan att sprida detta till dina medarbetare. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansvarsområde.

I rollen kommer du tillsammans med övriga gruppchefer operativt leda och fördela arbetet samt säkerställa att man håller deadlines och uppfyller satta mål och KPI:er. Du kommer arbeta med att följa upp prestationer, utveckla och motivera medarbetarna i din grupp om cirka 20-25 personer som du har personalansvar för. Du ska arbeta för att personalen har de bästa möjliga förutsättningarna för att göra sitt jobb, såsom information, utbildning, coachning, rutiner och instruktioner. Vidare innebär rollen att rapportera avvikelser till närmsta chef samt övriga arbetsuppgifter och administration. 


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: 
Natalie Rylander, [ Email address blocked ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201401882