Jobbet Gruppchef till ICA Affärsservice Supportlön har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Gruppchef till ICA Affärsservice Supportlön publicerad av ICA

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Gruppchef till ICA Affärsservice Supportlön

Om ICA Affärsservice

ICA Affärsservice är en del av ICA Sverige AB och tillhör ICA Gruppen. ICA Affärsservice erbjuder tjänster och rådgivning inom ekonomi och löneadministration till ICA Gruppens koncernbolag och till ICA-butiker i hela Sverige. ICA Affärsservice erbjuder flexibla helhetslösningar inom ekonomi och lön. Att ständigt jobba med kontinuerliga förbättringar av vårt erbjudande och våra arbetssätt är en naturlig del i verksamheten. Vi vill stadigt öka kundnöjdheten genom en hög produktivitet och kvalitet i våra leveranser och vi vill vara en attraktiv arbetsplats med nöjda medarbetare som har möjlighet att växa genom kompetensutveckling och tydliga karriärvägar.

ICA Affärsservice strategiska mål och ledstjärnor är:


Oslagbara helhetslösningar


Service i världsklass


Briljanta arbetssätt


Bästa arbetsplatsen


Teknik i framkant

Med cirka 300 medarbetare och hantering av nästan 900 kunder är ICA Affärsservice Västerås största leverantör av ekonomi- och lönetjänster och ett av Nordens största lokala leverantörer av ekonomi- och lönetjänster.Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som Gruppchef inom Lön kommer att vara leda och utveckla enheten tillsammans med kollegor inom Lön i syfte att på affärsmässiga grunder skapa värde för ICA och ICA Handlarna.​

Du ingår i ICA Affärsservice Löns ledningsgrupp och rapporterar till Chef för Lön inom ICA Affärsservice.

Du kommer att arbeta operativt tillsammans med ditt team (bestående av 5 medarbetare) och utöver detta så ser vi dig ha förmågan att se samband och konsekvens inom och utom processen och utifrån det optimera leveransen,.

Du har en väldigt god process- och systemkunskap inom lön samt är proaktiv och coachande i ditt ledarskap.

En kvalité i värlsdsklass och hög integritet är en självklarhet för oss för att tillsammans säkra vår leverans av lön till ICA-handlare samt till ICA-koncernen.

Som chef på ICA är uppdraget att skapa förutsättningar för medarbetare och organisation att nå resultat och att utvecklas samt skapa framgång.​

Din profil

Högskoleutbildning och/eller flera års yrkeserfarenhet från liknande arbete inom lön och HR.. Erfarenhet av ledarskap/chefskap​ samt god systemkompetens.

Som person är du affärs- och kundorienterad och har förmågan att se och förstå helheten samtidigt som du kan analysera och gå till botten med relevanta detaljer.

Din omgivning upplever dig som trygg och förtroendeingivande med hög integritet och ansvarskänsla. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt och enhetens arbete.Anställningsform

TillsvidareanställningTillträde

Enligt överenskommelseKontaktperson

Ann-britt Carlsson, Chef Lön

ann-britt.

021-19 48 03 eller 070 625 88 03

Fackliga organisationer:

Unionen: Ann Lindh, 021-19 48 15
Akademikerföreningen: Kontaktas via mailbox:Sista dag för ansökan

2019-04-14

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Referens

R0007581

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till