Jobbet Gruppchef Tågvärdar till MTR Pendeltågen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Gruppchef Tågvärdar till MTR Pendeltågen publicerad av MTR Nordic

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivning

Vi sätter samhället i rullning

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi är femtusen ingenjörer, analytiker, kommunikatörer, lokförare och servicevärdar som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser. 

Pendeltågen i Stockholm fyller en viktig samhällsfunktion. Vi kör cirka 60 procent av alla järnvägsresor i Sverige och resandet ökar hela tiden. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och som vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

Till avdelningen Trafik söker vi nu en Gruppchef för Tågvärdar som vill vara med och leda samt utveckla trafikverksamheten inom Pendeltågen.

Din roll hos oss

Uppdraget som gruppchef hos oss är att operativt ansvara för att planera, samordna, utveckla och följa upp din del av verksamheten. Dina medarbetare arbetar som tågvärdar och du rör dig aktivt i verksamheten för att vara tillgänglig för att motivera och coacha dina medarbetare i det dagliga arbetet. I denna roll ingår ett delegerat arbetsmiljöansvar, där du även har fullt ansvar för att genomföra rehabiliteringsutredningar samt ansvar för att säkra korrekt behörigheter enligt gällande regelverk. Du rapporterar till Områdeschef Trafik Tågvärdar. Tjänsten är placerad i Södertälje.

Dina huvudsakliga uppgifter är att: 

  • Ansvara för grupp- och individutveckling för det egna teamet
  • Skapa förutsättningar för medarbetare att nå sina mål
  • Ansvara för att rapportera avvikelser och risker som kan påverka säkerheten
  • Medverka i rekrytering av nya medarbetare

Som ledare på MTR är du ett stöd för medarbetarna då du har ett närvarande och coachande ledarskap. Detta innebär att du kommer att genomföra utvecklingssamtal, ha kontinuerliga arbetsplatsträffar samt svara för att dina medarbetare får lämplig stimulans och utveckling. Vi ser gärna att du agerar innovativt för att hitta nya metoder och strategier som bidrar till att uppfylla trafikverksamhetens övergripande mål.

Du som söker till oss
För att lyckas i rollen som Gruppchef behöver du vara en trygg person med mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är resultatorienterad vilket gör att du arbetar målmedvetet med att få med dig ditt team mot era gemensamma mål. Som ledare är du motiverande, coachande och du tar alltid fullt ägarskap för dina processer. Du har förmågan att vara ärlig och tydlig även vid svåra samtal och situationer. Vi söker dig som stimuleras av utmaningar och av att utveckla arbetssätt, tjänster och beteenden.

Vidare har du:

  • Minst en gymnasial utbildning eller motsvarande
  • Ett par års erfarenhet från en liknande roll med fullt personalansvar alternativt erfarenhet från en roll där du har utbildat eller har arbetslett andra människor
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Officepaketet

När du blir en av oss

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas. Som anställd hos MTR Pendeltågen erbjuds du en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja två massagetillfällen per år och i övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels. 

Välkommen med din ansökan!

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? Ansök via www.mtrnordic.se. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Eventuella frågor besvaras av Sheron Fernando Sheron.Fernando@mtr.se.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast.

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4900 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se

Referens

1754_GS_MTRNordic

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till