Jobbet Gruppchef sökes till läkemedelsbolaget APL har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Gruppchef sökes till läkemedelsbolaget APL publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att göra skillnad och arbeta med GMP? Vidare, har du en drivkraft att jobba med ständiga förbättringar och utveckla produktionsprocesser? Har du erfarenhet av ledarskap och Lean? Då kan rollen som gruppchef för Teknik & Process på APL vara något för dig.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos APL.

Om företaget

APL har ett tydligt samhällsuppdrag som innebär att förse svensk sjukvård med livsviktiga läkemedel. De utvecklar och tillhandahåller ett medicinskt ändamålsenligt och kvalitetssäkrat sortiment av individanpassade läkemedel och lagerberedningar. APL är ett företag i en spännande fas där företaget gått från att vara en del av ett monopol till att utvecklas till ett framgångsrikt företag på en konkurrensutsatt marknad. APL har som ambition att vara marknadens mest attraktiva samarbetspartner och arbetsplats för utveckling och tillverkning av extempore och läkemedel där medarbetarengagemanget är i fokus och som gemensamt bidrar till att förbättra och rädda liv. Arbetsmiljön kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. Nu söker vi en prestigelös och driven gruppchef till deras teknik & process team. Attraheras du av GMP, LEAN, målstyrning, ledarskap, teknik och att få vara delaktig i en spännande resa med det positiva APL-teamet i Malmö, tveka då inte utan sök tjänsten!

Arbetsuppgifter

Som gruppchef inom tillverkningsavdelningen i Malmö är ditt ansvarsområde Teknik & Process. I tjänsten ingår ett nära samarbete med övriga grupper och gruppchefer och tillsammans har ni ansvar för tillverkningen. Som gruppchef är ditt huvudsakliga ansvar att leverera mot APL:s uppsatta kvalitets-, säkerhets-, leverans och budgetmål. Du har fullt personal- och budgetansvar för ditt team. Teamet består av ca 10 medarbetare med befattningar som processingenjör, maskiningenjör och maskintekniker. Du och ditt team ansvarar för utveckling och förbättringar av produktionsprocesser och produktionsteknik inom tillverkning samt ansvarar för underhåll. Ditt ansvar omfattar även validering, som koordineras och utförs av ditt team. I rollen som gruppchef spelar du en nyckelroll i industrialisering av nya produkter som skall föras över i produktion i form av både större och mindre projekt. Du samarbetar tätt med funktioner både inom enheten i Malmö och APL:s övriga enheter. Som gruppchef rapporterar du till tillverkningschef Malmö.

Formella krav

• Flerårig bakgrund inom regulatorisk verksamhet, företrädesvis inom läkemedels-, livsmedels-, medicintekniksbranschen eller Life Science • Goda erfarenheter av ledande befattningar med personal- och budgetansvar • Bred erfarenhet inom produktion, produktionsteknik och underhåll där du har en god förståelse över hela produktutvecklingsprocessen • Dokumenterad erfarenhet av projektledning och förbättringsarbete enligt Lean, Six Sigma, 5s etc • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift • Förståelse och kunskap av GMP klassad miljö (meriterande) Vi söker dig som vill vara med på APL:s förändringsresa och som har en utpräglad drivkraft att leverera mot mål. Utöver din vilja att arbeta med ständiga förbättringar har du ett tydligt kommunikativt ledarskap och kan utveckla och entusiasmera dina medarbetare. Vidare ser vi att du är lyhörd, nyfiken och flexibel i ditt arbetssätt. Därtill är du uthållig, positiv och social som person. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid Plats: Malmö Lön: Enligt överenskommelse Inför ev. anställning är det krav på att du genomgår en alkohol-/drogtest samt lämnar in ett utdrag ur belastningsregistret. Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Gruppchef, Arbetsledare, Produktionsledare, Avdelningschef, Avdelningsledare, Linjechef, Lean, Six Sigma, Kaizen 5s, Produktionschef, Läkemedel, GMP, Produktion, Produktionsplanering, Budgetansvar, Personalansvar, Malmö, Heltid

Referens

2842601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till