Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

gruppchef redovisning till team olivia i danderyd jobb i Danderyd på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
gruppchef redovisning till team olivia i danderyd på Randstad AB

gruppchef redovisning till team olivia i danderyd

Randstad AB Danderyd, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en kvalificerad redovisningsekonom med ledarerfarenhet och söker en ny utmaning? Som gruppchef hos Team Olivia får du möjlighet att vara med på en tillväxtresa och arbeta med utveckling av processer och system. Du kommer att ha ansvar för en grupp med redovisningsekonomer och ekonomiassistenter, leda och fördela arbetet i gruppen, men även arbeta operativt med redovisning. Du ingår i ett team på ett 20-tal personer som tillsammans bildar Team Ekonomi. Rollen är placerad på huvudkontoret i Danderyd och rapporterar till chefen för Shared Service Center Ekonomi. 


ansvarsområde.

Du kommer att vara ansvarig för att leda en grupp med redovisningsekonomer och ekonomiassistenter. Rollen, som är ny innebär fullt personalansvar där du stöttar och coachar teamet i att leverera till utsatta deadlines. Fördelning kommer att vara 60% ledare och 40% operativt redovisningsarbete. 

Dina arbetsuppgifter:

• Personalansvar för ca 9 st redovisningsekonomer och ekonomiassistenter
• Leda och fördela arbetet i gruppen 
• Stötta och utveckla personalen
• Ansvara för redovisning och rapportering 
• Säkerställa att policys, regelverk, kvalitet, deadlines och interna processer efterlevs
• Aktivt driva förbättringsprojekt inom Team ekonomikvalifikationer.

Vi söker dig som har en universitetsutbildning i ekonomi eller eftergymnasial utbildning i ekonomi. Du har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning och goda kunskaper gällande redovisningsregler. Du har någon erfarenhet av ledarskap, även i form av att leda projekt. Vi ser gärna att du arbetat i ett större bolag, brinner för redovisning och har goda kunskaper i Excel. Vi arbetar i Dynamics 365 och kunskaper i det är meriterande men inte ett krav.
För att lyckas i rollen ser vi att du är en person med goda ledaregenskaper och har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du är noggrann, strukturerad och kommunikativ. Eftersom bolaget är i tillväxt är det viktigt att du är förändringsbenägen och har en förmåga att driva på för att förbättra rutiner. Rollen, som är ny i organisationen kommer att innebära många kontakter, så vi sätter stort värde på att du är teamorienterad och social. 

Hos oss i Team Ekonomi kommer du att få en utvecklande och ansvarsfull roll i ett bolag i tillväxt. Vi arbetar ständigt med att utvecklas för att på bästa sätt ge stöd till verksamheten samtidigt som vi värderar att ha en bra balans mellan arbete och fritid. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar Team Olivia med Randstad Finance. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander 076-643 38 25. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360535