Jobbet Gruppchef har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Heltid
Södertälje
0,00kr/ år

ArbetsbeskrivningGruppchef inom Produktion till Scania i Södertälje

Vill du ha ett spännande arbete i en dynamisk produktionsmiljö med  goda utvecklingsmöjligheter till mycket marknadsmässigt fördelaktiga villkor?

Lernia Bemanning söker nu på uppdrag av Scania flertalet Gruppchefer inom produktion. Vi söker dig som har tidigare chefserfarenhet inom någon typ av tillverkande produktionsmiljö!

Scania är en av världens ledande och mest lönsamma tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer med en enormt hög tillväxttakt! Våra kunder är främst marknader i Norden, Europa samt flera overseasmarknader över hela världen.

Dina arbetsuppgifter

Som Gruppchef produktion är ditt uppdrag att leda verksamheten inom en avdelning med ansvar för personal- och verksamhetsutveckling, säkerhet, kvalitet och leverans. Du arbetar aktivt för att ständigt förbättra verksamheten genom att mål, handlingsplaner och aktiviteter tas fram, genomförs, följs upp och redovisas. Du ansvarar även för att avdelningen på ett säkert sätt levererar rätt kvalitet vid rätt tidpunkt till rätt kostnad. I rollen som Gruppchef produktion fungerar du både som chef, lärare och tränare i tillämpningen av de arbetssätt och metoder som vi arbetar efter.

Det finns en tydlig struktur för arbetet och för våra gemensamma processer, men det är ditt aktiva och närvarande ledarskap som kommer att avgöra vilka resultat som uppnås. Rollen innebär ett självständigt, utmanande och framförallt utvecklande arbete. Du ingår i ett verkstadsområde tillsammans med ett antal chefskollegor och du rapporterar till verkstadschefen. Som Gruppchef  arbetar du  tvåskift, varannan vecka förmiddag och varannan vecka eftermiddag.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Gruppchef har du tidigare chefs erfarenhet med verksamhets- och personalansvar, gärna från produktions-/tillverkande industri- alternativt logistikmiljö.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift ett krav.

Personliga egenskaper

Som ledare är du en god kommunikatör som är lyhörd och har förmågan att entusiasmera, motivera och utveckla din omgivning och ditt team. Som Gruppchef är du en modig person som litar på dina medarbetare, en beslutsfattare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Södertälje.

Scania erbjuder mycket konkurrenskraftiga marknadsmässiga löner för rätt person. Som anställd på Scania erbjuder vi förutom mycket goda karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis årlig resultatbonus, tjänstepension, lunch till reducerat pris och mycket mer.

Referens

23391

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Södertälje).