Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Gruppchef IT Service Desk till Borås jobb i Borås på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Gruppchef IT Service Desk till Borås på ICA

Gruppchef IT Service Desk till Borås

ICA Borås, Västra Götalands län Heltid

Brinner du för att leda människor och lösa problem?  I rollen som Gruppchef för ICA IT Service Desk kommer du vara en viktig nyckelspelare som ska leda och motivera våra supportteam.
 

Du kommer att ingå i IT Support Services ledningsgrupp som bla ansvarar för koncerngemensamma IT-processer, Service Desk, övervakning och koncernväxel inom ICA- koncernen. På Service Desk tillhandahåller vi support för hela ICAs IT- miljö.


Vi söker en Gruppchef som kommer att leda ett supportteam i att fortsätta utveckla IT Service Desk i världsklass och att vi är det självklara valet för ICA.


Din vardag

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med medarbetare och Support Services ledningsgrupp erbjuda högkvalitativ IT Support samt leda vår avdelning framåt tillsammans med övriga medlemmar i ledningsgruppen.


Som Gruppchef kommer du ingå och leda ett framåtlutat team av 20 medarbetare, både proaktivt, operativt och strategiskt, på plats på vårt kontor i Borås. Du kommer att ha både personalansvar och ekonomiskt ansvar för teamet. Tillsammans med övriga gruppchefer verkar du i hela organisationen Support Services och bidrar starkt till ICAs utveckling och affär.


Du kommer att leda och vara en stor del i vår del i att stötta ICAs transformativa resa.


Du arbetsleder och säkerställer att vi håller en god utvecklingstakt och att våra medarbetare utvecklas och har rätt förutsättningar att leverera med högsta kvalité.


Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från tidigare ledarroller samt budgetansvar inom IT- funktioner på en gruppchefsnivå. Du har erfarenhet av IT och har gärna jobbat inom ett större bolag. Det är meriterande om du har jobbat med förändring, utveckling eller automation, samt om du har jobbat datadrivet.


Vi letar efter en ledare, en analytisk och dynamisk person, som tycker om att jobba med förändringsledning. Du trivs med att skapa nätverk, och du gör det lätt. Du gillar högt tempo och föredrar varierande arbetsuppgifter. Kommunikation är din starka sida, och du prioriterar samverkan och samarbete kring gemensamma mål före ”ditt eget”. Du är engagerad och visar vägen som ledare, koordinerar och löser problem som dyker upp i vardagen och genom feedbackloop skapar stabila IT leveranser.


Ansökan

Ansök så snart som möjligt, vi gör löpande urval, dock senast den 2021-10-14.


Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Lotta Thern Nyberg, Avdelningschef Support Services 072-2200790.


För frågor om processen hör av dig till rekryterare, Markus Öhman tel. 0766956204, eller Bojana Mijocevic tel. 0766951533


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.


Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014270