SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Teknikintresserad konstruktör på Framtiden

Teknikintresserad konstruktör

Framtiden Linköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Vi söker just nu en teknikintresserad konstruktör till en attraktiv arbetsgivare i Linköping. Vill du ha möjlighet att varje dag utvecklas och där dina önskemål styr din egen väg framåt? Då ska du söka det här jobbet.  

Om rollen
I rollen som konstruktör kommer du att arbeta tillsammans med ett team med projekt som sträcker sig omkring 6-9 månader. Ni kommer främst att arbeta i CREO och med plåtartiklar för kablagesystem. Konstruktionsarbete och installationsarbete i CREO och Whindchill är sådant du kommer arbeta med dagligen. Vi ser gärna att du har lätt för att ta för dig och kan CAD-program, de arbetar med Solidworks och Catia. Teamet kommer vara beläget både inhouse och ute hos kund. 


Vi söker dig med...
eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, design och produktutveckling eller motsvarande. Som person är du med fördel någon som är nyfiken och har en härlig "can go"-attityd. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik och har lätt för att ta för dig. 

För arbete som konstruktör krävs:
  • Minst kandidatexamen inom maskinteknik, design och produktutveckling eller motsvarande
  • Svenska flytande
  • Relevant arbetslivserfarenhet
  • Kunskap inom CREO, Whindchill och Catia
  • Svenskt medborgarskap

Meriterande för tjänsten: 
  • Tidigare erfarenhet inom konstruktion eller liknande
  • Teknikgymnasium

Du erbjuds
Hos kunden är varje medarbetare viktig. Att växa tillsammans genomsyrar hela företagskulturen. De erbjuder möjligheter, utveckling och gemenskap. Genom utbildningar kommer du ha stor möjlighet att utvecklas. Dina egna önskemål ska styra din väg framåt. De är öppensinnade med en stor vision om att alla ska trivas på sin arbetsplats. De är också viktigt att du ska kunna ha en balans mellan fritid och ditt arbete. Det är viktigare att du trivs med det du gör än att du är en visionär. De har stor variation på uppdrag och du har alla möjligheter att utvecklas med coachande chefer och utbildningar. 


Vår kund
Kunden arbetar inom reglerteknik, programmering, termodynamik, test, modellering och dokumentation. Du kommer att jobba hos en av Sveriges mest attraktiva bolag. De har 45 000 medarbetare världen över. 1 300 medarbetare finns omkring i Sverige belägna i 10 olika städer och på 11 olika kontor. Det är ett stort konsultbolag som arbetar med komplexa och tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan. 


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar både med bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. 

För denna tjänst kommer du under inledande period att vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund. 


Rekryteringsprocess
Intervju (Framtiden)
Personlighetstest
Intervju hos kund
Träffa teamet
Beslut


Villkor
Start: enligt överenskommelse
Arbetstider: 8-17
Ort: Linköping
Omfattning: 100% heltid 


Civil/högskoleexamen inom maskinteknik/design och produktutveckling CREO Svenska flytande
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000142000828