Jobbet Gruppchef inom El och Instrument till VA SYDs nya enhet Teknik och Projekt har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Gruppchef inom El och Instrument till VA SYDs nya enhet Teknik och Projekt publicerad av VA SYD

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Om arbetsplatsen

VA SYD driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget genom att rena, kvalitetssäkra och leverera dricksvatten och ta hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall och matrester för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. Vår verksamhet omsätter en miljard kronor per år.

På VA SYD arbetar vi aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. 2018 blev vi ett certifierat Great Place to Work® vilket innebär att VA SYD uppfattas som en bra arbetsplats av våra anställda. För att klara vårt uppdrag även i framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som speglar den omvärld vi verkar i. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och bidra till att utveckla vår verksamhet.Arbetsuppgifter

Är du en lagspelare som är nyfiken, tycker du att vatten- och miljöfrågor är en viktig del av vardagen, får du saker att hända? Söker du ett stimulerande och utvecklande arbete med mycket kontakter i en modern organisation? Gillar du att jobba med både teknik och personal? Då kan du vara vår nya gruppchef för El & Instrument inom nya enheten Teknik och Projekt på Avloppsvattenavdelningen!

Du kommer att ingå i en nyskapad enhet Teknik och Projekt som är uppdelad i 4 grupper: utredningar, projekt, el och instrument samt automation. Du kommer att få ledaransvar för gruppen El & Instrument som består av 14 erfarna elektriker och instrumentingenjörer/-tekniker.

I rollen kommer du aktivt arbeta med att arbetsleda dina medarbetare och utveckla gruppens förmåga att möta VA SYDs strategiska mål. Du förväntas bidra till enhetens goda resultat och utvecklande arbetsklimat. Arbetet innebär många olika kontaktytor, både internt och externt.

Här erbjuds en vänlig arbetsplats med mycket kul på jobbet. Vi är måna om att stötta varandra, trots det självständiga arbete som vi har. För att uppmuntra en hälsosam livsstil ger vi dig även chansen att utöva en friskvårdstimme i veckan under arbetstid. En annan förmån är möjligheten att själv få anpassa sina arbetstider inom flextidsramen, och arbetstiden är normalt kl 07.00 till 15.30.

VA SYD befinner sig i en expansiv fas, eftersom befolkningen i sydvästra Skåne växer och våra samhällen förtätas och byggs ut. Viktiga samhällsfunktioner som vattenförsörjning, avloppshantering och avfallsinsamling är självklara förutsättningar för ett hållbart samhälle. Förutom befolkningstillväxten bidrar bland annat även klimatförändringar och nya lagkrav till att dessa samhällsfunktioner står inför stora utmaningar.

Avdelningens produktionsanläggningar består idag av totalt 15 reningsverk, ca 300 pumpstationer och som drivs och underhålls av cirka 100 medarbetare. Anläggningarna moderniseras kontinuerlig och tillsammans med ökade krav på verksamheten medför det att driften ständigt måste förändras och utvecklas.Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med på vår resa mot att bli en av Europas mest effektiva VA-organisationer och bidra till vår nollvision för oplanerade driftsstörningar för kund.

Du som söker har eftergymnasial utbildning inom el, elkraft, elanläggningsteknik eller en annan utbildning som kan betraktas som likvärdig. Du har ett starkt intresse för både personal och teknik. Du har flera års arbetslivserfarenhet från elarbete inom industrin eller andra erfarenheter som kan betraktas som likvärdiga. Det är meriterande om du är en auktoriserad elinstallatör A eller AL. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift samt ha goda kunskaper i MS Office och ha körkort B.

Som person är du ansvarstagande, har logiskt tänkande och tycker om att samarbeta med andra människor. Du är duktig på att självständigt planera och strukturera ditt och gruppens arbete och får saker uträttade. I din roll som gruppchef har du förmågan att engagera och motivera samt ge ledning och stöd till andra människor för att nå uppsatta mål.

Som ledare inom VA SYD ska du vara resultatinriktad. Du bidrar till att skapa en utvecklingsinriktad kultur genom att och involvera dina medarbetare i målarbetet. VA SYD vill ha modiga ledare som är kommunikativa, coachande och transparenta.

VA SYD söker dig som vill arbeta enligt våra kärnvärden; miljö, kvalitet, engagemang och lyhördhet.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll.Anställningens omfattning

Tillsvidare.Ansökan

Referensnummer:   VASYD - 624

Gör ansökanÖvrigt

VA SYD befinner sig i en expansiv fas, eftersom befolkningen i sydvästra Skåne växer och våra samhällen förtätas och byggs ut. Viktiga samhällsfunktioner som vattenförsörjning, avloppshantering och avfallsinsamling är självklara förutsättningar för ett hållbart samhälle. Förutom befolkningstillväxten bidrar bland annat även klimatförändringar och nya lagkrav till att dessa samhällsfunktioner står inför stora utmaningar. Därför har VA SYD ambitiösa strategiska mål från 2019:

- Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
- Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
- Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
- Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
- Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
- Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv.
Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

http://www.vasyd.se
Läs mer om vår satsning inom programmet Hållbar avloppsrening i ett växande Skåne på:
https://www.vasyd.se/Artiklar/Avlopp/Hallbar-avloppsrening/Hallbar-avloppsrening

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Referens

2284420070174D6A9A287E0C351D4174

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till