Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Gruppchef Fastighet- och underhållsservice Gävle bruk jobb i Gävle på BillerudKorsnäs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Gruppchef Fastighet- och underhållsservice Gävle bruk på BillerudKorsnäs AB

Gruppchef Fastighet- och underhållsservice Gävle bruk

BillerudKorsnäs AB Gävle, Gävleborgs län Heltid
Beskrivning av befattning

Fast anställning

TillsvidareanställningBefattning

Gruppchef Fastighet- och underhållsservice Gävle brukBeskrivning av tjänsten

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi söker nu vår nya Gruppchef för Fastighet- och underhållsservice.

Om tjänsten

Gävle Bruk tror på ett planerat och strukturerat underhåll, och du kommer i den här rollen att vara en del av vår underhållsorganisation med ett nära samarbete med både din arbetsgrupp och medarbetare över hela produktionsanläggningen.

Din uppgift som Gruppchef är att leda, utveckla och säkerställa arbetet för din arbetsgrupp på kort och lång sikt. Rollen innebär ett övergripande ansvar att säkerställa rätt prioritering för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dina medarbetare. 

Arbetet inom gruppen sker under stort eget ansvar, där återrapportering och målstyrning är en naturlig del av det dagliga arbetet med säkerheten i fokus. Gruppens primära uppgift är att på olika sätt skapa goda förutsättningar för brukets fastighets- och underhållsservice.

Utöver gruppchefsrollen så ansvarar du även för att hålla ihop komplexa fastighetsfrågor inklusive VVS och ventilation, och projekt av varierande karaktär och tidsram. Du ansvarar för beslut och uppföljning kring utförande av fastighetsarbeten. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Koordinering, beredning och samordning kring jobb för fastigheterna på bruket inklusive VVS och ventilation.
  • Framtagande och uppföljning av underhållsplaner för ditt ansvarsområde.
  • Fakturahantering och budgetuppföljning.
  • Fullt personalansvar för din arbetsgrupp.
  • Schemaläggning.
  • Arbetsledning av entreprenörer.Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har god datavana och erfarenhet inom byggprojektering och byggmontage, med fördel inom industriverksamhet. Du har arbetat med kostnadskalkylering, dokumentationshantering och upprättande av förfrågningsunderlag för anskaffade av utrustning och tjänster. Har du drivit projekt eller medverkat vid inköpsförhandlingar är detta starkt meriterande.

Vi ser också gärna att du har BAS- P/BAS-U- behörighet.Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du är drivande, har förmåga att ta initiativ och genomför de beslut som krävs för att nå resultat och uppsatta mål. Du trivs med att ha en aktiv närvaro i gruppen och ett intresse för hur medarbetarna löser sina arbetsuppgifter.

Du har en god samarbetsförmåga och en involverande ledarskapsstil kombinerat med ett strategiskt tänkande. Du är lyhörd och möter dina kollegor och medarbetare på ett respektfullt och prestigelöst sätt.Kontakt

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system, men om du har frågor om denna tjänst är du välkommen att kontakta Sofie Johansson, Sektionschef, på [ Email address blocked ]

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Frida Linngård, rekryteringspartner, på [ Email address blocked ]Sista dag för ansökan

2022-02-13Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-13. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då löpande urval och kandidatkontakt kan komma att bli aktuellt.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2022-1007