Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Gruppchef Akustik till SWECO Sverige AB, Göteborg jobb i Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Gruppchef Akustik till SWECO Sverige AB, Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Gruppchef Akustik till SWECO Sverige AB, Göteborg

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Gruppchef Akustik
Göteborg

Vi har ambitionen att utveckla branschens bästa ledarskap, hos oss står ledarskapet och utveckling av nuvarande och framtida ledare i centrum. Som gruppchef blir du en del av en gemenskap och får ett jobb som gör skillnad för samhället. Vår kultur präglas av teamwork och har en stark samarbetsanda både i interna och externa uppdrag. Vi är en flexibel arbetsplats som verkar för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor.

'Jag tror att en organisation utvecklas med människorna och att det alltid är möjligt att nå tydligt uppställda mål om vi jobbar tillsammans. Som ledare är jag passionerad, modig och omtänksam. Jag är lyhörd för andra människors känslor, behov och motiveringar och jag utmanar gärna mina medarbetare och mig själv till personlig utveckling. Jag tror på att en framgång är en laginsats och vet av erfarenhet att teamet är starkare än de enskilda insatserna. Jag får ofta höra att jag är en ledare som smittar av sig av positiv energi och inspirerar andra.'

- Karin Algell, regionchef

Nu söker vi en erfaren akustiker som vill vara med, i rollen som gruppchef, att vidareutveckla vår akustikverksamhet i Göteborg och vårt nationella nätverk av akustiker. Vi söker dig med erfarenhet inom byggnadsakustik eller samhällsbuller. Våra kunder är idag kommuner, myndigheter, arkitekter, fastighetsägare och industrier. Din tidigare erfarenhet och kompetenser gör dig redo för rollen som gruppchef, där du kan bidra med en helhetssyn.

Arbetsuppgifter
I nära samarbete med dina kollegor kommer du att arbeta med: 

  • Utveckling av Swecos affärer och kundrelationer
  • Rekrytering och utveckling av medarbetare och teamet
  • Att medverka i uppdrag genom att leda och samordna
  • Att ingå i ledningen för region Miljö, Väst

Din profil
Vi värdesätter ditt engagemang och att du har ett gott och genuint kundbemötande. Du förstår konsultrollen, affären samt vad vi erbjuder. Som person är du social, relationsorienterad och trivs i en roll med många kontaktytor. Du trivs med att leda och coacha ditt team och tar ansvar inom ditt område och har lätt för att samarbeta med andra.

Dina erfarenheter

  • Högskole- eller universitetsexamen inom naturvetenskap
  • Flera års arbetslivserfarenhet från akustik
  • Du brinner för att leda och utveckla andra
  • Erfarenhet av konsultverksamhet är extra meriterande

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsulter Monika Grahn, [ Link removed ] , eller Mattias Lyckberg, [ Link removed ] , på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Sweco 
Inom Swecos division Environment & Planning arbetar vi med strategisk samhällsutveckling och planering. Här möts ingenjörer, trafikexperter, akustiker, dataanalytiker, statistiker, projektledare och andra specialister i sammansvetsade team. Tillsammans tar vi fram faktabaserade underlag som stöttar våra kunder och omfamnar den senaste tekniken. Vi ser möjligheterna och tillsammans visar vi vägen framåt för att trygga framtiden för kommande generationer.

I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. En omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Sweco planerar och utformar framtidens samhälle och städer. Resultatet av det arbetet blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Idag har vi 30 000 uppdrag för 7000 kunder.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2b1b7bc4794942cd88158f0afad04e