Jobbet Gruppchef / Produktionsledare / Linjechef inom produktion sökes till APL har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Gruppchef / Produktionsledare / Linjechef inom produktion sökes till APL publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av produktionsplanering och ledarskap? Har du dessutom arbetat med ständiga förbättringar och vill fortsätta att utvecklas inom det som gruppchef på läkemedelsföretaget APL?

Om företaget

APL har ett tydligt samhällsuppdrag som innebär att förse svensk sjukvård med livsviktiga läkemedel. De utvecklar och tillhandahåller ett medicinskt ändamålsenligt och kvalitetssäkrat sortiment av individanpassade läkemedel och lagerberedningar. APL har som ambition att vara marknadens mest attraktiva samarbetspartner och arbetsplats för utveckling och tillverkning av extempore och läkemedel där medarbetarengagemanget är i fokus och som gemensamt bidrar till att förbättra och rädda liv. Nu söker vi en prestigelös och driven gruppchef till deras kontraktstillverkning.

Arbetsuppgifter

Som gruppchef för kontraktstillverkning är ditt huvudsakliga ansvar att leverera mot APL:s uppsatta kvalitets-, säkerhets-, leverans- och budgetmål. Du har personalansvar och leder ett team om 20 läkemedelstekniker, där ditt fokus är att säkerställa leverans enligt de fastställda KPI:erna. Tillsammans med de två andra gruppcheferna genomförs dagliga möten samt planering för såväl personal och schema som logistik. Även om rollen innebär både strategiskt och operativt arbete ligger ditt fokus på att entusiasmera och coacha ditt team i det dagliga arbetet.

Formella krav

• Naturvetenskaplig utbildning på akademisk nivå (meriterande) • Erfarenhet i ledande befattning med personalansvar • Erfarenhet av förbättringsarbete, såsom Lean, 5S, Six Sigma eller Kaizen • Bakgrund i regulatorisk verksamhet, företrädesvis inom livs- eller läkemedelsbranschen • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska Vi ser efter dig som vill vara med på APL:s förändringsresa och som har en utpräglad drivkraft att leverera mot mål. Utöver din vilja att arbeta med ständiga förbättringar har du ett tydligt kommunikativt ledarskap med förmågan att lyfta och stärka dina medarbetare. Eftersom du framför allt är operativ i rollen ser vi att du är lyhörd och prestigelös i ditt arbetssätt. Därtill är du uthållig, positiv och social som person. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos APL. Start: Enligt överenskommelse Plats: Malmö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: Gruppchef, arbetsledare, produktionsledare, Lean, Six Sigma, Kaizen, produktionschef, läkemedel, GMP, Lean, produktion, produktionsplanering, budgetansvar, personalansvar, Malmö, heltid

Referens

2615001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till