Jobbet Gruppchef - Styrteknik till Climacare AB, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Gruppchef - Styrteknik till Climacare AB, Göteborg publicerad av Intenso Teknikrekrytering

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

  Gruppchef Styrteknik
Göteborg

Vill du bidra till att skapa hälsosamma och energismarta inomhusklimat? För vår fortsatta utveckling söker vi nu en nyckelspelare som vill förädla och vidareutveckla vår styrverksamhet.

Arbetsuppgifter
Som gruppchef kommer du att utveckla och driva vår verksamhet inom styrteknik och byggnadsautomation till en komplett styravdelning. Idag fokuserar gruppen i huvudsak på entreprenader i kommersiella fastigheter men även projekt och anpassningar hos privata aktörer och inom industrin. Din uppgift blir att utveckla och leda personal inom entreprenad och service. Du kommer att arbeta nära de andra gruppledarna där ni samverkar i upphandlingar och byggprojekt. Gruppen består idag av projektledare, servicetekniker och programmerare. 

  • Agera projektledare i olika entreprenad- och serviceprojekt
  • Ansvara för ekonomi i projekten
  • Arbeta med försäljning/kalkyl/anbud
  • Leda och fördela arbetet genom egna och inköpta resurser
  • Säkerställa att våra leveranser genomförs med förväntad kvalitetsnivå och inom budget
  • Ha övergripande ekonomi- och personalansvar inom avdelningen

”Climacare kännetecknas av en positiv anda och ett starkt engagemang hos medarbetarna. Vi-känslan är hög och det finns en trygghet i att vi sitter på flera olika teknikkompetenser i huset.

Climacare är ett expansivt teknikföretag där rollen som gruppchef på styr är en nyckelroll som kommer att ha stor påverkan på de beslut och satsningar som sker inom den fortsatta uppbyggnaden av styrkompetensen. Rollen kommer i högsta grad att vara verksamhetsutvecklande och för den person som kommer in i detta läge finns stora möjligheter att prägla Climacare som arbetsplats.”

- Johan Sjöström, VD


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att leda större projekt inom styrentreprenader. Du har god förståelse kring fastighetstekniska system och övergripande systemteknik. Din huvuduppgift blir att utveckla och skapa tillväxt och det gör du genom engagemang, ledarskap och affärsmässighet. Vidare ser vi att du är strukturerad, pålitlig och lösningsorienterad. Du värdesätter goda kundrelationer och motiverar dina medarbetare genom delaktighet och teknisk stöttning. Flytande svenska i tal och skrift samt körkort är ett krav. 

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Maria Ahlén, 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering. 

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!


Om Climacare
Climacare grundades 2008 och är ett installations- och servicebolag som arbetar med tekniska installationer i fastigheter med egna montörer, tekniker och projektledare inom såväl ventilation, VS och styrteknik. Vår målsättning är att leverera ett kostnadseffektivt och hälsosamt inomhusklimat där människor trivs. Vi har idag verksamheten koncentrerad kring Göteborg men finns även etablerade i Jönköpingsregionen samt i Karlstadsregionen. Verksamheten är indelad i 2 bolag Climacare AB samt Climacare Rörteknik AB men fungerar som en enhet. Läs mer på www.climacare.se

Sökord: Gruppchef, gruppledare, avdelningschef, projektledare, styrteknik, VVS, VS, installationssamordnare, teamledare, serviceledare.

J2W: CB2

Referens

b331e90f31304d6da7e6ef91362b83

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till