Jobbet Grundskollärare textilslöjd till Bulltoftaskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Grundskollärare textilslöjd till Bulltoftaskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill ta dig an uppdraget som lärare i textilslöjd på Bulltoftaskolan!

I ditt uppdrag kommer du att undervisa i textilslöjd för årskurs 3-6. Du planerar, utvecklar och driver självständigt din undervisning för varje elevs bästa skola. Din undervisning är modern, kreativ och syftar till att nå strategier för att stärka dina elever. Du blir en del av arbetslaget för årskurs 4-6 och får en chef som vill lyfta slöjdämnet. Varje vecka träffas du och ditt engagerade team för att diskutera lärande och utveckling.

Här kommer du att få mycket frihet att driva och utveckla slöjdämnet på skolan tillsammans med en annan slöjdlärare. Just nu satsar vi på resultatfokus kring elevens lärande.

Ta chansen att bli en del av Bulltoftaskolans utveckling!Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet i textilslöjd. Har du tidigare erfarenhet som lärare är det ett plus, men inte ett krav. Har du fler behörigheter finns det möjlighet att jobba ämnesövergripande.

Du har god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du god didaktiskt- och pedagogisk förmåga. Du utvecklar ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning och har god kännedom kring digitala lärverktyg.

För att trivas och passa för uppdraget ska du ha lätt för att samarbeta och bygga goda relationer. Vi tror också att du är en driven person som vill framåt och att du brinner för att arbeta för varje elevs bästa skola!

Välkommen med din ansökan!Om arbetsplatsen

Bulltoftaskolan ingår tillsammans med Karlshögskolan och Mölletoftaskolan i Bulltofta rektorsområde som är beläget i nordöstra Malmö i närheten av Bejers park. Inom rektorsområdet finns det cirka 500 elever fördelat mellan de tre skolorna.  På Bulltoftaskolan går cirka 300 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Det finns en klass i varje årskurs i åk F–3 på Bulltoftaskolan och från årskurs 4 bildas tre paralleller då elever från Bulltoftaskolan, Karlshögskolan och Mölletoftaskolan slåss ihop. .  

På Bulltofta rektorsområde kommer du vara med och bidra till utveckling av vårt just nu pågående förändringsarbete där nytänkande är vår grund och sker genom samarbete. Biblioteket har en central roll för elevernas läsutveckling på Bulltoftaskolan. Skolan samarbetar med bl.a. Malmö universitet och andra aktörer i samhället.  

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%.
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse.Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.

Referens

20202054

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till