Jobbet Grundskollärare Ma/No åk 7-9 till Pilbäckskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Grundskollärare Ma/No åk 7-9 till Pilbäckskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Vi söker nu en ny kollega som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vår skola. Vi sätter stort värde på kollegialt lärande och att vi tillsammans jobbar för att upprätta och bibehålla en god arbetsmiljö för både elever och personal.

Du kommer att undervisa i ämnena MA, NO och Tk i åk 7-9. Vi ser gärna att du har en kreativ och varierad undervisning med syfte att hitta strategier för att stärka alla elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. Du utgår från elevens individuella behov i planering och genomförande av undervisningen för att ge varje elev bästa möjliga inlärningssituation.

I ditt uppdrag ingår mentorskap mot några av våra elever.Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet i Ma, NO, Tk åk 7-9. Det är meriterande med erfarenhet av arbete som lärare. Du är trygg i din yrkesroll, har ett flexibelt synsätt och god förmåga att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor.  

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!Om arbetsplatsen

Pilbäckskolan ligger i det natursköna Tygelsjö ca 10 minuters väg med buss från Hyllie station. Tygelsjö är ett villaområde som består av ett äldre centrum med omgivande nybyggda områden.

Pilbäckskolan är byggd 2013 och är en 4-9 skola med ca 530 elever. Enligt eleverna präglas skolan av stor trygghet och trivsel samt god gemenskap mellan lärare och elever. På Pilbäckskolan får du en trivsam arbetsmiljö, studiemotiverade elever och engagerade arbetskollegor!

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 7 januari 2021Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.

Referens

20202210

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till