Jobbet Grundsärskolor i Malmö stad söker speciallärare, specialpedagog och lärare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Grundsärskolor i Malmö stad söker speciallärare, specialpedagog och lärare publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Tillsammans gör vi skillnad!
Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 29 900 elever. Tillsammans med 5 500 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola.

Vi söker nu pedagoger till Malmö stads grundsärskolor! För att se de vakanta tjänster som finns inom våra grundsärskolor, läs mer på http://malmo.se/lararegrundsarskola


Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som speciallärare, specialpedagog eller lärare i Malmö stads grundsärskolor. För mer information om respektive tjänsts inriktning och behov, se http://malmo.se/lararegrundsarskola

Grundläggande för alla våra lärartjänster är att du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.


Kvalifikationer

Du är utbildad grundskollärare och speciallärare eller specialpedagog utifrån respektive tjänsts inriktning och behov. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som speciallärare, specialpedagog eller lärare i grundsärskola. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift. Läs mer om våra lediga tjänster i grundsärskola på http://malmo.se/lararegrundsarskola


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Se respektive tjänst

Antal platser: 5

Ansökan
Ansök senast: 2018-09-02

Referensnummer: 171-18-0262

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Se respektive tjänst

Övrigt

Läs mer om respektive tjänst på malmo.se/lararegrundsarskola. I din ansökan anger du kod för respektive tjänst. Du har möjlighet att ansöka till flera tjänster samtidigt. Observera att tjänsterna har olika ansökningstid. Förteckningen över lediga tjänster uppdateras löpande när nya lediga jobb tillkommer.

För att vi ska kunna matcha din kompetens mot lediga tjänster vill vi att du som har lärarlegitimation och examensbevis för speciallärare eller specialpedagog bifogar det i ansökan.

Rekryteringsenheten inom grundskoleförvaltningen kommer löpande att ta kontakt med dig som uppfyller kvalifikationskraven.

Har du en fråga kring ett specifikt jobb? Du hittar kontaktuppgifter till de skolor du vill veta mer om på malmo.se/lararegrundsarskola. Rekryteringsenheten kontaktar du på rekrytering.grundskola@malmo.se.

Frågor om hur du ansöker till tjänster via vårt rekryteringssystem ställer du via telefon 0771-10 10 29.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på
http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/

Referens

171-18-0262