Jobbet Grundlärare mot fritidshem till Gullviksskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Grundlärare mot fritidshem till Gullviksskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Gullviksskolan ligger i ett härligt grönområde i östra Malmö. På skolan går det ca 320 härliga elever i årskurs F-6. Fritidshemmet har tre avdelningar på vilka de ca 190 eleverna är fördelade. Personalen består av 55 engagerade medarbetare. Vi har ett lösningsfokuserat förhållningssätt där alla får och förväntas vara med och bidra till utvecklingen för varje elevs bästa skola.


Arbetsuppgifter

Grundlärare fritidshem ansvarar för planering, undervisning och bedömning i fritidshemmet och skapar en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet utifrån läroplan och andra styrdokument. Grundlärare fritidshem ansvarar för att främja elevens utveckling och lärande samt hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Grundlärare fritidshem ska erbjuda eleverna en meningsfull fritid och främja allsidiga kontakter, social gemenskap samt stärka grupprelationer.
Under skoltid samverkar grundlärare fritidshem med skolan. I uppdraget kan undervisning i ett eller flera ämnen i skolan ingå.


Kvalifikationer

Lärarexamen och legitimation med behörighet att undervisa i fritidshem Fritidspedagog-examen och legitimation för undervisning i fritidshem. Erfarenhet av arbete som grundskollärare i fritidshem alternativt fritidspedagog är meriterande.

God insikt och kunskap i skolans styrdokument och förmåga att tillämpa dem i det dagliga arbetet samt god didaktisk och pedagogisk förmåga. Du kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen. Du har också förmåga att utveckla ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning samt god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg.Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-10-24

Referensnummer: A907665

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

A907665

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till