Jobbet Grundlärare i fritidshem till Djupadalsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Grundlärare i fritidshem till Djupadalsskolan publicerad av Malmö Stad

Full-Time
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

På Djupadaslsskolan arbetar vi i åldershomogena arbetslag under skoldagen och på fritidshemsavdelningarna. I årskurs 1-3 består arbetslagen av lärare och fritidspersonal som tillsammans ansvarar för verksamheten under hela skoldagen. Från och med åk 2 arbetar lärarna som ämneslärare i arbetslag, vilket innebär att du som grundlärare fritidshem samverkar kring ett ämne tillsammans med en lärarkollega. I arbetslag åk 1 samverkar du i en klass tillsammans med klassläraren. Samverkan ska komplettera den teoretiska delen i undervisningen så att eleverna får möjlighet att lära på olika sätt. På eftermiddagen bedrivs verksamheten i olika arbetslag där verksamheten planeras utifrån våra styrdokument samt elevernas behov och intressen.

I arbetsuppgifterna som fritidspedagog på Djupadalsskolan ingår, förutom samverkan, att planera och utveckla den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet i enlighet med skolans styrdokument. Målsättningen är en lustfylld verksamhet med elevernas lärande och sociala utveckling i centrum.

Vi söker nu två ny kollegor för att förstärka samverkan och fritidshemmet åk F-3. Du bedriver en varierad och kreativ undervisning under samverkan och på fritidshemmet, du hittar strategier för att nå varje elev och är duktig på att skapa goda relationer med såväl elever och vårdnadshavare som med kollegor.Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från yrket.

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!Om arbetsplatsen

Djupadalsskolan är en F-6 skola med ca 570 elever. Vår målsättning är att vara varje elevs bästa skola genom att hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. Djupadalsskolan är en skola med målmedvetna och studiemotiverade elever, driven och kunnig personal vilket visar sig i de goda resultat som eleverna når. Under två år med start ht 19 kommer vår verksamhet att bedrivas på Elinelundsskolan, en nybyggd skola med fantastiska omgivningar. Därefter flyttar vi tillbaka till Djupadalsskolan som då är om- och tillbyggd för att passa vår verksamhets behov.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Referens

20202237

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till