Jobbet Grundlärare i fritidshem till Bäckagårdsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Grundlärare i fritidshem till Bäckagårdsskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

 Bäckagårdsskolan söker nu dig som vill vara med och utveckla vårt fritidshem.

Som grundlärare i fritidshem ansvarar du för att planera, undervisa och driva det pedagogiska arbetet tillsammans med dina kollegor. Du blir en del av ett positivt arbetslag och tillsammans med en engagerad chef får ni vara med och utveckla vårt fritidshem mot nya höjder. Tillsammans ska vi göra allt för hela elevens skoldag!

Här arbetar fritids i egna lokaler som är väl anpassade för verksamheten. Vi erbjuder också en fantastisk utemiljö som uppskattas av både elever och personal.

Ta chansen att bli en del av gemenskapen på Bäckagårdsskolan!Kvalifikationer

Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshem. Du har god insikt och kunskap om skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet.

Vidare har du god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa god lärmiljö under hela elevens skoldag.


Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!Om arbetsplatsen

Bäckagårdsskolan, en F-9 skola i Husie med 540 elever och 70 medarbetare. Bäckagårdsskolan arbetar med helhetstänk gällande elevens fysiska, psykiska och sociala hälsa, samt för att eleven ska känna och förstå sitt sammanhang. Arbetet görs utifrån skolans hälsofrämjande plan vilken genomsyrar allt vi gör. Det syns bl.a. genom att vi har hälsofrämjande pass på schemat, mentorstid, rådstid, en elevhälsoplan m.m. Vi har god gemenskap på skolan som vi har byggt upp genom en tro på medledarskap, alla är med och bidrar till utveckling. Detta läsår fokuserar vi på att bli ännu bättre på att möta varje elev genom tillgänglig lärmiljö

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 3
Tillträde: Enligt överenskommelseÖvrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Referens

20201994

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till