Jobbet Grundlärare i fritids till Österportskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Grundlärare i fritids till Österportskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Som fritidspedagog hos oss får du möjlighet att arbeta på ett fritidshem med många behöriga kollegor och med en hög kvalitét. Du får engagerade kollegor som brinner för sitt uppdrag att utveckla elevers lärande och sociala förmågor. Vi utvecklar verksamheten enligt kap 4 och ser fram emot att du är med i vår utveckling av verksamheten. Du kommer att ha gemensam planering med övriga fritidspedagoger för att få en helhet på vårt fritids. I samverkan med skolan arbetar vi gemensamt för att eleverna ska känna sig trygga och trivas. Alla elever ska lyckas och vi arbetar för att möta varje elev.

I din roll ansvarar du för att planera, undervisa och bedöma eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling.

Som grundlärare i fritidshem hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid. I det ingår det att uppmuntra till allsidiga kontakter, social gemenskap och att stärka grupprelationer.

Under tiden våra elever går i skolan samverkar du med vår skolpersonal. Det kan även bli aktuellt att du själv bedriver undervisning i ett eller flera ämnen under elevernas skolgång.Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från yrket eller om du har arbetat som fritidspedagog tidigare.

Vi söker dig som har en god initiativförmåga och känner ett starkt engagemang är positiv och gillar att samarbeta. Vi vill att du ska kunna skapa goda relationer till elever och vårdnadshavare och har ett tydligt och tryggt ledarskap. Kreativitet och att vara lösningsfokuserad är förmågor som vi efterfrågar.

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!Om arbetsplatsen

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? Äntligen har du då chansen att söka en tjänst på skolan mitt i stan, Österportskolan F-5, med närhet till kultur och parker. Vår skola är treparallellig och det går knappt 500 elever varav nästan 400 är inskrivna även på fritids.

Här erbjuds du ett gott arbetsklimatet och ett trevligt kollegium med behöriga legitimerade lärare och fritidspedagoger. Skolan präglas av stor vilja och en stark vi-känsla.

På skolan bedrivs ett långsiktigt arbete med hela barnets utveckling från förskoleklass till skolår 5. Här möts elever med olika bakgrunder och måluppfyllelsen är hög.

Vår vision är ”En skola – allas elever – Tillsammans”. Skolan har även hälsoinriktning och ett kulturellt fokus. Detta läsår fokuserar vi bla på att bli ännu bättre på digitalisering och på att implementerat CPS, ett sätt att arbeta med bemötande.

Vi arbetar efter att alla kan och vill lyckas både personal och elever. Utifrån detta bygger vi en organisation med ett distribuerat ledarskap som skapar utrymme för varje medarbetare att vara delaktiga och att fatta kloka beslut.

Nu behöver vi DIG som vill vara del av vår utveckling för varje elevs bästa skola.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Referens

20201609

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till