Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Group HR Generalist till Diab jobb i Helsingborg på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Group HR Generalist till Diab på SJR AB

Group HR Generalist till Diab

SJR AB Helsingborg, Skåne län Heltid
Diab är sedan 70 år tillbaka världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av kärnmaterial åt bland annat vindkraft, marin industri, flygplanstillverkning och transportsektorn. Hos oss kommer du att bli en viktig del av ett team med branschledande kunskap och starkt engagemang för att göra våra kunders produkter mer konkurrenskraftiga och hållbara.

För oss handlar framgång mycket om teamwork där varje individs bidrag har samma värde. För att nå våra gemensamma mål, måste vi alla jobba tillsammans, respektera varandra och använda vår kunskap. Som en del av Diab kommer du att vara en central del av morgondagens hållbara lösningar. 

Nu söker Diab en driven HR generalist till kontoret i Helsingborg och är du rätt person så har du en spännande resa framför dig. 

Group HR är idag två personer som driver och utvecklar globala HR-processer och projekt. I detta arbete samarbetar vi med och stöttar de lokala HR-teamen på våra produktionsanläggningar.

Dessutom stöttar vi våra supportfunktioner (R&D, IT, ekonomi mfl) och lokala säljteam med olika HR-frågor.

Fokusområden är kompetensutveckling, rekrytering, HR-administration och löner och förmåner.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Kompetensutveckling: Du utvecklar och administrerar vår plattform för e-learning. Du är även ett stöd i arbetet kring planering och genomförande av kompetensutvecklingsprogram  och olika projekt.
  • Rekrytering: Du håller i hela rekryteringsprocessen i samarbete med ansvarig chef. Från annonsering, urval, personlighetsbedömning, intervjuer och slutligen kontraktsskrivning.
  • HR-Administration: Du uppdaterar och utvecklar policys, organisationsscheman, presentationer, checklistor m.m.
  • Lön och förmåner: Du deltar i lönekartläggning, supportar chefer under den årliga lönerevisionen och uppdaterar och analyserar lönestatistik. 

I denna roll rapporterar du till Executive VP HR som är placerad i Helsingborg.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi ser att du har en kandidatexamen eller motsvarande inom personalområdet och har arbetat några år med HR-relaterade områden såsom kompetensutveckling, förmåner och rekrytering. Har du erfarenheter från en internationell miljö är det meriterande och du måste kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i Excel, Word och Power Point.

Som person har du en positiv attityd och är driven och kreativ, hittar nya möjligheter och kommer med idéer. Eftersom vi samarbetar med många olika kulturer är det viktigt att du är prestigelös och ödmjuk. Du ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt både till utmaningar och rutinarbete. 

Du är duktig på att samarbeta, och du är lyhörd och förändringsbenägen.

Du är strukturerad och noggrann men har också förmågan att improvisera och snabbt hitta lösningar vid behov. Du vågar utmana och stå på dig och ta ställning i viktiga frågor.

Diab erbjuder ledande kompetens tillsammans med det bredaste utbudet av starkare, lättare och smartare kärnmaterial. Idag är Diab en av världens största tillverkare av strukturella kärnmaterial med en omsättning på ca 2 miljarder SEK och 1 100 medarbetare. Med sex strategiskt placerade tillverkningsenheter och 14 försäljningsbolag runt om i världen är Diab väl positionerat för att erbjuda våra globala kunder service på lokal nivå. Diab ägs av Ratos AB och är medlem i UN Global Compact.

Läs mer om oss på: [ Link removed ] [ Link removed ] [ Link removed ]


Ansökan  

I denna rekrytering har Diab valt att samarbeta med SJR.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på [ Email address blocked ]  

Sista ansökningsdag är 2021-09-30. (Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut). 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.  Varmt välkommen med din ansökan! 

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy [ Link removed ]   

Titel: Group HR Generalist


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1319662-273584