Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Group Financial Controller till NTEX, Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Group Financial Controller till NTEX, Göteborg på Randstad AB

Group Financial Controller till NTEX, Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en engagerad ekonom med erfarenhet av koncernredovisning, som på riktigt vill vara med och påverka och utveckla? Då finns det goda chanser att du precis har hittat ditt nästa steg i karriären. NTEX rekryterar nu en Group Financial controller. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Göteborg och företaget är en del av en internationell koncern.

Då bolaget befinner sig i en fas med snabb tillväxt, söker vi en person som vill ta sig an en bred och verksamhetsnära roll med ansvar för koncernredovisningen. Dina dagar kommer att fyllas av varierade arbetsuppgifter i tät samverkan med dina kollegor i teamet. Ekonomiavdelningen består idag av ett härligt gäng på åtta medarbetare. Du jobbar nära CFO och rapporterar till densamma. Just samarbete är detta trevliga teams nyckel till framgång.


ansvarsområde.

Som Group Financial controller hos NTEX har du övergripande ansvar för koncernredovisning och rapportering till ägare, där du även är främsta kontaktperson. Rollen innebär även många kontaktytor med personer som har mer eller mindre erfarenhet av redovisningsarbete, allt från ansvariga i de olika dotterbolagen, till kontakt med redovisningsbyråer i olika länder. I dagsläget är det totalt 15 bolag som ingår i koncernen. Vidare ingår följande i tjänsten:

  •  Ansvar för NTEX-koncernens konsolidering, eliminering och vidareutveckling av         dessa (K3).
  •  Ta fram underlag till, och sammanställning av, kvartalsredovisning och årsredovisning.
  • Agera nyckelperson i utvecklingen av rutiner och processer, samt i implementering av nya koncernrapporterings- och ekonomisystem i koncernen.
  • Hantera övriga koncerngemensamma frågor


arbetstider.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, med start enligt överenskommelse.


kvalifikationer.

Civilekonomutbildning eller motsvarande utbildning är ett krav för tjänsten. 
Du har arbetat med redovisning minst 5 år, och även med koncernredovisning samt legala 
frågor i internationellt bolag. För att axla rollen, krävs mycket goda kunskaper i Excel, ett generellt intresse och kunskap runt systemfrågor. Erfarenhet av förbättringsarbete i olika system för redovisning och rapportering är meriterande. Vi ser det som nödvändigt att du 
har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
Vi söker dig som har viljan att vara med på den digitala transformation mot nya system 
och rutiner som NTEX står inför. Du kan självständigt driva projekt från start till mål. 
Som person är du analytisk, lösningsorienterad och ansvarstagande. Om du är nyfiken och prestigelös med ett starkt engagemang och eget driv ser vi det som framgångsfaktorer. 
Du trivs i en föränderlig miljö, kan planera och prioritera, och vill bidra till att vi tillsammans utvecklar vår verksamhet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Senast 2022-02-02 vill vi ha din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt med cv och ditt personliga brev som beskriver varför just du är rätt person för rollen.
I rekryteringen samarbetar NTEX med Randstad Finance, och har du frågor om rollen kontakta gärna Maria Hellström, ansvarig rekryteringskonsult, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201369626