Jobbet Group Financial Controller till Academic Works interna Finance-avdelning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Group Financial Controller till Academic Works interna Finance-avdelning publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Academic Work söker nu till vår interna ekonomiavdelning två Group Financial Controllers som kommer ansvara för analys, uppföljning och rapportering av resultat och forecast. Vi söker dig som vill jobba självständigt och driva frågorna inom detta område samtidigt som du trivs med många kontaktytor runt om i organisationen. För rätt person väntar spännande utmaningar i en utvecklande roll tillsammans med ett starkt team!


Om tjänsten
Academic Work Groups ekonomifunktion på både Sverige- och koncernnivå sitter i Linköping och är idag ca 35 medarbetare på både hel- och deltid inom olika processer och funktioner. Nu söker vi 2 Group Financial Controllers som kommer att bli en del av en ekonomiavdelning med en stark sammanhållning och ambitiösa kollegor som ständigt vill utvecklas för att vara världens bästa ekonomiavdelning. Hos oss är karriärvägarna många, vare sig du vill utvecklas i din roll med nya arbetsuppgifter, bli ledare eller jobba med system- och processutveckling.

I rollen som Group Financial Controller kommer du att arbeta med finansiell rapportering och analys. En stor del av rollen innebär också att du aktivt deltar och bidrar i arbetet med att förstå, genomföra och kunna utveckla rapporter och analyser inom detta. Under hösten kommer vi att implementera ett nytt ekonomisystem för hela koncernen, vilket innebär att du kommer bli högst delaktig i detta projekt och kommer arbeta i nära samarbete med våra systemspecialister för att säkerställa att vi hela tiden förfinar och utvecklar strukturer och processer kopplat till systembytet.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter
Som Financial Controller kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att:

• Analysera och följa upp resultat, forecast och nyckeltal
• Driva utvecklingen av, producera, testa samt rapportera finansiella rapporter och analyser till ledning och CFO
• Genomföra kostnadsanalyser samt tillhandahålla support för organisationen vad gäller kostnader och forecast
• Aktivt delta i månads- och årsbokslut

Tjänsten passar dig som trivs i en snabbrörlig organisation med stort ansvar, högt tempo och många ambitiösa, energigivande kollegor där man tillsammans ständigt jobbar för att bli lite bättre idag än igår.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en akademisk examen inom ekonomi på minst kandidatnivå
• Har minst 4-5 års sammanlagd relevant erfarenhet av redovisning och/eller controlling
• Har mycket goda kunskaper i Excel
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift eftersom kontakt med kollegor både i Sverige och i våra andra länder är en del av rollen

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med finansiell rapportering och analys på koncernnivå.

För att lyckas och trivas i rollen som Group Financial Controller hos oss så tror vi att du är en person som trivs i en självgående roll som innebär många kontaktytor på olika nivåer i vår organisation. Vi tror också att du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt men med en hög förmåga att flexibelt kunna prioritera dina arbetsuppgifter efter föränderliga förutsättningar. Trots din höga förmåga att arbeta självständigt och att ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter så tycker du, precis som vi, att det är som roligast när man har ett team runt omkring sig att samarbeta med och kunna utvecklas tillsammans med.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid. Notera att selektering, urval och eventuella intervjuer startar i mitten på Augusti.
• Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
• Placering: På vårt ekonomikontor på Drottninggatan i centrala Linköping
• Kontaktuppgifter: Elin Karman (Recruitment Consultant), elin.karman@academicwork.se
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på elin.karman@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals - studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15043713-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till