Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Group Financial Controller sökes till Mercuri Urval, Stockholm jobb i Stockholm på Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Group Financial Controller sökes till Mercuri Urval, Stockholm på Meritmind

Group Financial Controller sökes till Mercuri Urval, Stockholm

Meritmind Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du ett par års erfarenhet som Financial Controller eller av att jobba inom revision? Vi söker nu för Mercuri Urvals räkning en Group Financial Controller med placering på Mercuri Urvals huvudkontor i centrala Stockholm.

Som Group Financial Controller tillhör du Group Finance och kommer tillsammans med ett team om totalt 3 personer ansvara för konsolidering, analys och rapportering av koncernens resultat till ledning och styrelse. Rollen är bred, du kommer att ges chansen att driva olika projekt, och du kommer att få möjligheten att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du kommer att jobba i en central funktion, med nära samarbete med bland annat vårt Shared Service Center, Head of Business Control samt Group CFO. Det bidrar till en unik möjlighet att få arbeta med olika frågeställningar inom bolaget. Du kommer att rapportera till Head of Group Finance.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delaktig i månatliga bokslut och konsolidering av koncernen
  • Rapportering till styrelse och ledning
  • Analys av dotterbolagens resultat
  • Budget- och forecastarbete
  • Upprättande av årsredovisning för koncernen
  • Stötta dotterbolagen i redovisningsfrågor
  • Driva utvecklingsprojekt och tillsammans med övriga i teamet bidra till löpande förbättringar av processer, rutiner och system

Kvalifikationer och erfarenhet:
Till rollen som Financial Controller söker vi dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi och minst 3 års relevant erfarenhet. Vi ser gärna att du arbetar som Financial Controller idag eller inom revision. En annan lämplig bakgrund kan vara att du idag jobbar med redovisning i en större organisation. Erfarenhet av koncernredovisning ses som mycket meriterande. Engelska såväl som svenska behärskar du obehindrat i både tal och skrift.

Personliga egenskaper:
Rätt person för rollen är analytisk, lösningsorienterad och noggrann. Vi värdesätter kollegor som har ett stort engagemang och driv. Vidare är den vi söker flexibel i sitt förhållningssätt och trivs i en framåtsträvande miljö. Vi är ett litet team och vi söker en genuin lagspelare som tycker om att samarbeta och hjälpa teamet framåt.

Om Mercuri Urval:
Mercuri Urval är en ledande, global aktör inom Executive Search, Professional Recruitment och Talent Advisory. Varje år hjälper vi 3 500 kunder i över 60 länder med att utveckla sin verksamhet. Tack vare vår struktur och våra enhetliga processer kan vi sömlöst kombinera global räckvidd med lokal expertis. Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder, oavsett var i världen de befinner sig. Att skapa tillit för kunder, kandidater och nya kollegor ligger i hjärtat av vår människocentrerade kultur. Bolaget grundades i Stockholm 1967 och består idag av bolag i 19 länder. Koncernen ägs sedan 2016 av Stiftelsen Mercuri Urval, och vi erbjuder även partnerskap till våra mest framgångsrika kollegor.

Vi erbjuder dig en intressant och utmanande roll i en global koncern där du kommer få chansen att arbeta med kollegor världen över. Livet på Mercuri Urval kretsar kring att skapa värde för människor. Vi vill att du ska utvecklas under din karriär och ta dig an större ansvar, att du ska bredda din kunskap med oss, så att vi kan utvecklas tillsammans.

Placeringsort: Stockholm

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: REC-4109630