Jobbet Group Finance System Administrator till Academic Works egen ekonomiavdelning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Group Finance System Administrator till Academic Works egen ekonomiavdelning publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Att vi har uppdaterade och effektiva ekonomisystem är nyckeln till att vi ska kunna utveckla och effektivisera våra ekonomiprocesser för att nå våra mål. Nu finns möjligheten att jobba med administration och support av våra ekonomisystem på koncernnivå för att underlätta vardagen för dina kollegor. Här blir du en del av en ekonomiavdelning som präglas av energi, ambition och framåtanda som tillsammans jobbar för att ständigt förbättra morgondagen.


Om tjänsten
I rollen som Group Finance System Administrator får du möjlighet att jobba koncernövergripande med att administrera våra ekonomisystem för att de ska vara uppdaterade och möta organisationens föränderliga behov. Du hanterar också inkommande supportärenden rörande diverse uppgifter och problem i våra ekonomisystem. Rollens fokus är systemadministrativt men den innebär också mycket kontakt med interna kollegor med olika roller på främst ekonomi och IT, både i Sverige och i våra andra länder i koncernen.

Det bästa med den här tjänsten är att man får jobba med helt fantastiska kollegor och har så roligt på jobbet varje dag. Dessutom är det väldigt givande att få jobba med utveckling i ett företag där det är högt i tak och där man ständigt vill bli bättre och uppskattar att saker förändras!
Såhär beskriver vår medarbetare som i nuläget jobbar med systemadministrationen vad hon tycker är roligast. Då vi nu gör en heltidsroll av dessa arbetsuppgifter finns möjligheten för dig att ta dig an denna roll!

Du blir en del av team Group Controlling tillsammans med fyra kollegor som har olika specialistområden. En av dessa kollegor är Group Finance System Specialist och ni kommer samarbeta tätt.

Hela Academic Works ekonomifunktion på både Sverige- och koncernnivå sitter i Linköping och är idag ca 50 medarbetare på både hel- och deltid inom olika processer och funktioner. Du blir en del av en ekonomiavdelning med en stark sammanhållning, ambitiösa kollegor och som ständigt utvecklas för att vara världens bästa ekonomiavdelning. Här är karriärvägarna många, vare sig du vill utvecklas i din roll med nya arbetsuppgifter, bli ledare eller jobba med processutveckling.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter
Som Group Finance System Administrator kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara:

• Systemadministration för att säkerställa att våra ekonomisystem är uppdaterade, som exempelvis administrera kontoplanen, sätta upp nya bolag och lägga till nya användare i våra system
• Genomföra testning av systemutveckling och rapportering utförd av externa systemkonsulter
• Hantera inkommande supportärenden rörande alla våra ekonomiprocesser, antingen genom att själv ta reda på en lösning eller kommunicera med vår interna IT-avdelning eller extern systemkonsult
• Löpande uppdatera systemrelaterad dokumentation, instruktioner och utbildningsmaterial

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har relevant YH-utbildning, alternativt ca 1-3 års arbetslivserfarenhet från ekonomifunktion där du jobbat i ekonomisystem och har fått en god förståelse för ekonomiprocesserna
• Har mycket goda kunskaper i Excel
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, eftersom kontakt med kollegor på båda språken är en stor del av rollen

Det är ett plus om du har:

• Erfarenhet av att jobba med systemadministration
• Jobbat i IT-support

Som person är du strukturerad och planerar effektivt ditt arbete så det blir klart i tid. Du tycker det är roligt att jobba med problemlösning och jobbar aktivt för att hitta den bästa lösningen på de problem du stöter på. Eftersom rollen innebär mycket stöttning av andra processer samt kontakt och samarbete med interna kollegor och externa konsulter är en god samarbetsförmåga viktig. Då vår arbetsmiljö är föränderlig är du flexibel och kan snabbt ställa om efter förändrade förutsättningar. Du är även ansvarstagande, mån om att göra ett bra jobb och gör det som behövs för organisationens bästa.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
• Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
• Placering: På vårt kontor på Drottninggatan i centrala Linköping
• Kontakt: Anna Enberg, talentacquisitionlin@academicwork.se alternativt 0736-448564
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals - studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15030583-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till