SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Materials Manager på ValueOne

Materials Manager

ValueOne Heltid
Ansök på företagets hemsida

ValueOne rekryterar en Materials Manager till vår kund CrossControl i Alfta. CrossControl växer och har en mycket spännande tid framför sig! Vill du bli delaktig i företagets resa mot att bli världsledande inom display- och datorlösningar för industriella fordon? CrossControl investerar nu för framtiden genom att tillsätta en Materials Manager!

CrossControl fortsätter sin resa mot att bli världsledande inom HMI och datorlösningar för industriella fordon. Företaget gör det genom att kontinuerligt investera i elektronik och programvaruplattformar som de realiserar produktlösningar ifrån – både standardprodukter och anpassade kundlösningar. CrossControls kunder har höga krav på kvalitet och miljötålighet och företaget driver systematiskt förbättringar i processer och produktdesign. De strävar efter operativ excellens med ett Industri 4.0-perspektiv och investerar kontinuerligt i digitalisering och automatisering. CrossControl arbetar i en internationell kontext, internt som externt, men har en stark lokal förankring och arbetar aktivt med sin personal i fråga om varje persons framtid hos dem. Hos CrossControl präglas stämningen av en stark laganda, höga ambitioner och de värnar om varandras framgångar.

Om rollen

Som Materials Manager kommer du att vara en del av företagets Operations funktion, ständigt interagera med närliggande funktioner, supportera och driva hela logistics området mot operational excellence. Du har personalansvar över ca 15 medarbetare som arbetar inom lager och logistik, kundorderhantering, operativt inköp samt produktionsplanering. Du ska förutom ett aktivt ledarskap även ansvara för att verksamheten är kostnadseffektiv och når uppsatta mål för kvalitet och leveransförmåga. Du rapporterar till företagets Operations Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för logistikavdelningen och dess resultat
  • Säkerställa att verksamheten är kostnadseffektiv och når uppsatta mål för kvalitet och leveransförmåga
  • Arbeta med att ständigt förbättra resultat inom säkerhet, kvalitet, produktivitet och kostnad
  • Ansvara för analys av materialhantering och förbättringar
  • Ansvara för analys, justering och optimering av logistikparametrar inom ERP-systemet
  • Säkerställa effektiva logistik- och försörjningsprocesser inklusive säkra arbetsmetoder
Erfarenhet och kompetens

Den vi söker till tjänsten bör ha relevant akademisk utbildning inom logistik eller industriell ekonomi, alternativt flera års erfarenhet av en liknande roll. Du är skicklig inom produktionsplanering, material- och lagerhantering samt kunnig i flöden inom tillverkningsindustrin. Troligtvis har du haft en liknande roll i ledande befattning. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete enligt LEAN-principerna samt vana av att arbeta i Monitor. 

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Som person är du logisk och analytisk med förmåga att snabbt se trender/mönster och agerar därefter. Du är övertygad om att ett coachande förhållningssätt är vägen till att lyckas som ledare. Du prioriterar och förstår vikten av närvaro och tillgänglighet för att skapa delaktighet. Att du är öppen och positiv samt tycker om att arbeta med människor är förutsättningar för tjänsten. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du drivs av utmaningar, är en team-player och är en fena på att ifrågasätta ”status quo” och har kapacitet att genomföra nödvändiga förändringar.

Erbjudande

Som Materials Manager erbjuds du en utvecklande position i kärnan av företagets produktionsverksamhet. Du kommer att arbeta i en expansiv miljö med engagerade och erfarna medarbetare. Då detta är en ny roll hos CrossControl har du stora möjligheter att själv sätta prägel på rollen.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Johanna Hallnemo på telefon: 072-143 23 79.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: valueone2079